Értékes ajándékokat sorsoltunk ki!

IMG_0022

Gratulálunk két szerencsés szurkolónknak – Kovács Áginak és Jung Gyulának –, akik PMFC-s nyereménnyel gazdagodtak.

Klubunk vezetősége a sikeres őszi félévet követően arra gondolt, hogy a PMFC közösségi médiájában leglelkesebb szurkolók között értékes nyereményeket sorsol ki. Ehhez a Facebook segítését igénybe véve összegyűjtöttük a neveket és végül kézi húzás útján került lebonyolításra a sorsolás. Az előzetes felhíváson ugyanakkor csavartunk egyet és rögtön két szerencsés nyertest ajándékozunk meg.

IMG_0028

A PMFC mezt és a mellé járó melegítő felsőt Kovács Ági nyerte meg! Második szerencsés győztesünk pedig Jung Gyula, aki egy piros-fekete sál mellé a szerdai ünnepélyes kezdőrúgását is elnyerte. Kovács Ágival és Jung Gyulával felvesszük a kapcsolatot, ugyanakkor arra kérjük őket, hogy lehetőség szerint írjanak nekünk a Facebook-on, vagy hívjanak minket a +36-72-950-448-as telefonszámon.

IMG_0014

A nyereményt kizárólag személyesen lehet átvenni a PMFC december 4-i, szerdán 12:00 órakor kezdődő Kisvárda elleni Magyar Kupa mérkőzése előtt a Stadion utcai klubházban. Fontos, hogy a két szerencsésnek személyazonosságot igazoló okmány ellenében adjuk át az ajándékot, amelyet másra átruházni nem lehet. Gratulálunk szurkolóinknak, egyúttal mindenkinek köszönjük a támogatást!

Hasonló nyereménysorsolásra a későbbiekben is lehet számítani. Hajrá, Pécs!

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc U17- Dvtk U17-010

Pécsett a fiatalok

U19-es labdarúgócsapatunk a Békéscsabát, az U15-ösök és az U14-esek pedig a Szegedet látják vendégül. U19-es bajnokság, II. osztály, 17. forduló 2017. március 4., szombat, 11:00 ...