Tapasztalt hátvédet és támadót igazoltunk

A pályafutását a PMFC színeiben folytató Króner Martin Budafokról, míg Batizi-Pócsi Balázs Tiszakécskéről érkezik hozzánk.

A korábban bejelentett Preklet Csaba és Óvári Zsolt után újabb két nyári igazolásunkról számolhatunk be. Klubunk a napokban mindenben megállapodott a 27 éves Króner Martinnal, valamint a 28 esztendős Batizi-Pócsi Balázzsal, így a hátvéd és a támadó is NB II-es labdarúgócsapatunk erősíti a 2020/21-es bajnoki idényben. Mindkettőjüknek eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Pécsett folytatja pályafutását Króner Martin, aki 1993. július 3-án látta meg a napvilágot Budapesten. A nemrég 27. életévét betöltő hátvéd a váci utánpótlásban nevelkedett, majd piros-kékben már igen fiatalon bemutatkozott az NB II-ben is, 2013 tavaszán pedig a Vác másodosztályból való kizárása után a DVSC-hez igazolt, melynek tagjaként magyar bajnok is lett.

Króner Martin útja innen vezetett előbb kölcsönbe, majd 2015 nyarán végleg Zalaegerszegre vezetett, ahol négy évet töltött el, majd a ballábas hátvéd az NB II-es Budafoki MTE színeiben játszott közel két esztendőt. A piros-feketékkel részese volt az élvonalbeli feljutásnak, pályafutását azonban idén nyártól a PMFC-ben folytatja, amellyel szeretne minél előrébb végezni a bajnokságban.

Króner Martin (2)

Króner Martin

– Nagyon befogadóak voltak a csapattársak, emiatt is könnyű volt a beilleszkedésem. A felkészülés mostani szakaszában már azon van a hangsúly, hogy készek legyünk a szezonkezdésre. A Dorog elleni hazai nyitányon szeretnénk jól szerepelni, ami nem lesz könnyű, de mindent megteszünk. Az a cél, hogy minél előrébb végezzünk az NB II-es pontvadászatban – hangsúlyozta Króner Martin.

Batizi-Pócsi Balázs 1992. április 20-án született Mátészalkán, a labdarúgás alapjaival pedig Nyírbátorban ismerkedett meg. Utánpótlásszinten a nyíregyházi korosztályos csapatokban nevelkedett, míg 17 évesen a Spartacus színeiben mutatkozott be a felnőttek között az NB I-ben. Innen aztán később az MTK-ba került, ahol a második csapatban kapott folyamatos játéklehetőséget.

A 28 éves, korábbi sokszoros utánpótlás-válogatott támadó a fővárosi kék-fehéreknél eltöltött évek után több NB II-es kluboknál szerzett tapasztalatot, így kölcsönben megfordult Balmazújvárosban, Tatabányán, Sopronban, míg az elmúlt két szezonja során a Tiszakécske színeiben játszott. A remek fizikumú játékos a továbbiakban csapatunk támadószekcióját erősíti a másodosztályban.

Batizi-Pócsi Balázs (2)

Batizi-Pócsi Balázs

– A Tiszakécske kiesését követően mindenképpen a másodosztályban akartam folytatni a pályafutásomat. Korábban sajnos két sérülés is hátráltatott, mostanra azonban minden akadályt leküzdöttem. Meghúztam egy vonalat és tisztalappal érkeztem a PMFC-hez, amellyel az eddigi legeredményesebb szezonomat szeretném megfutni – mondta Batizi-Pócsi Balázs.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram