PMFC II: 3-2-es győzelem a Siklós ellen

Fiatal megyei I-es tartalék csapatunk megszerezte a három pontot a hétközi játéknapon.

Második csapatunk szerdán a Siklós FC-t fogadta hazai környezetben a megyei I. osztály 15. fordulójában. Nagy Gábor tanítványai az őszi szezonból elhalasztott meccs első félidejében helyzetei ellenére csak egyszer tudott betalálni, méghozzá Sajnovics Milán révén, így 1-1-es állással fordultunk. A folytatásban fiataljaink erősebben domináltak, Kása Benedek és Than Olivér góljával pedig fordítottunk és növeltük előnyünket, amelyre a vendégek a végén még válaszoltak ugyan, de 3-2-es győzelmével második csapatunk itthon tartotta a három pontot. Folytatás szombaton 16:00 órakor a Harkány elleni elhalasztott hazai meccs alkalmával.

AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály, 15. forduló
Pécs, Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpont. Vezette: Bánfai (Varga, Kónya)
PEAC PMFC II – Siklós FC 3-2 (1-1)
Gsz.: Sajnovics (29.), Kása (56.), Than (61.), ill. Juhász (13.), Keresztes (80.)

PEAC PMFC II: Vukman – Kiss, Pólics, Lezsák, Szücs – Vas (Jégl, 78.), Than, Molnár (Horváth, 90.), Kása – Sajnovics (Illés, 73.), Szabó (Okorie, 46.). Edző: Nagy Gábor.

Siklós FC: Szabó – Tóth (Peschka, 80.), Keresztes Zs., Wiesner, Sztojka, Bősz (Keresztes M., 68.), Czibere, Juhász (Schmidt, 60.), Árvai (Teszárik, 79.), Obermajer (Dudás, 75.), Fischer. Edző: Bíró Árpád.

– Az ellenfelet dicséret illeti, mert szervezetten és bátran futballoztak. Csapatunk hozzáállása a mérkőzéshez megfelelő volt, de a labdaszerzésben akadtak hiányosságok. A mérkőzést türelmetlenül kezdtük, majd a szünet előtt letisztult a játékunk, aminek köszönhetően sok gólhelyzetet alakítottunk ki. A második félidőben erőteljesebben domináltunk, többször kerültünk az ellenfél védelmi vonala mögé. Ugyan sikerült három gólt rúgnunk, de ha a későbbiek folyamán eredményesek szeretnénk lenni, akkor a helyzetkihasználáson változtatnunk kell. A győzelem miatt jár a gratuláció a játékosoknak, az egyéni fejlődésük érdekében még hosszú utat kell bejárnunk, amihez az idő rövid – értékelt a mérkőzést követően Nagy Gábor, a PEAC PMFC II edzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram