PMFC II: Itthon folytatódhat a jó sorozat

Második számú együttesünk vasárnap 12:00 órakor a Bólyi SE-t fogadja a megyebajnokságban.

Vasárnap 12:00 órától újabb bajnoki mérkőzést játszik a PEAC PMFC II. csapata. Nagy Gábor legénysége a Baranya megyei I. osztály 26. fordulójában hazai környezetben, mégpedig az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban lép pályára május 1-jén, az ellenfél a Bólyi SE lesz. A tabellát figyelve látható, hogy a nyolc forduló óta veretlen PEAC PMFC II. 38 egységgel a 6., míg a Bólyi SE 45 ponttal a 4. helyet foglalja el, így nagy eséllyel komoly erőket mozgósítanak majd az együttesek a három pontért.

Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője: – Ha az őszi eredményeket nézzük, akkor valóban jobban teljesítünk, de folyamatosan szintet kell lépni egy ilyen klubnál, nem lehet végcél a megyei I. osztály. Még mindig van lemaradásunk, ahhoz, hogy majd az NB II.-be játékost adjunk, rengeteg munka vár ránk. A Bóly ellen is megpróbálunk kezdeményezően fellépni. Ha nálunk van a labda, akkor a kaput támadjuk, ha nincs nálunk, akkor a labdát támadjuk. Dominálni szeretnénk, ahogy a korábbi mérkőzéseinken is tettük, és ha ezt meg tudjuk tölteni minőséggel, akkor még eredményesek is lehetünk.

Keibl Ede, a Bóly edzője: – Az első félidőben egészen gyatra játékot mutatottunk, ráadásul egy teljesen jogos kiállítással még nehezebbé vált a helyzetünk. A fordulás után viszont mintha kicserélték volna a csapatot. Lőttünk egy szerencsés gólt, utána pedig az történt, amit mi akartunk. Ez egy nagyon nagy csapatmunka volt. Sajnos sérülések továbbra is hátráltatnak minket, de a negyedik helynél lejjebb már semmiképp sem szeretnénk végezni, ezért a PMFC II. ellen is a három pont a cél. Egy nagyon nehéz meccsre számítok, hiszen rendkívül képzett és tehetséges játékosokból álló csapattal találkozunk. Ami a javunkra eldöntheti a mérkőzést, az a tapasztaltabb labdarúgóink rutinja lehet. (Forrás: Dunántúli Napló)

A találkozó mindenki számára ingyenesen tekinthető meg! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram