Szerb szakemberrel vált teljessé a stáb

Korábbi magyar bajnokkal egészült ki a szakmai stáb, Lazar Stanisic asszisztens edzőként segíti Weitner Ádám munkáját.

Mint arról beszámoltunk, június 29-e óta Weitner Ádám irányítja NB II-es labdarúgócsapatunkat. Vezetőedzőnk munkáját több olyan szakember is segíti a mindennapok során, akik hosszú évek óta a PMFC-ért dolgoznak, így továbbra is a szakmai stáb tagja marad Németh Zsolt asszisztens edző, Sólyom Csaba kapusedző, Gaál Miklós erőnléti edző, Veréb Viktor rehabilitációs edző, Szabó Dorottya gyógytornász, Andor Balázs és Tereki Péter masszőr, Lutz András videóelemző, valamint Dávid Roland technikai vezető.

Weitner Ádám szakmai stábja ugyanakkor egy új szakemberrel bővült, Lazar Stanisic asszisztens edzőként csatlakozott klubunkhoz. A 38 esztendős szerb tréner labdarúgó pályafutása során FK Macva Sabac, a Rabotnicki Skopje és a Vardar Skopje hátvédsorát erősítette, majd 2009 és 2015 között a Győri ETO színeiben szerepelt az hazai élvonalban. A Rába-partiaknál eltöltött évei során bajnokságot nyert, valamint ezüst,- és bronzérmesnek is mondhatja magát az NB I-ben.

Lazar Stanisic a PMFC új asszisztens edzője

Védő létére gólt szerzett az élvonalban, ami dobogós helyezést ért. Klubjaival a nemzetközi kupaporondon több ízben is kipróbálhatta magát, később megfordult Tatabányán, az osztrák Parndorf és Andau gárdáiban, végül a győri DAC FC 1912-nél. Hosszú és sikeres pályafutása során szerzett tudását és tapasztalatait ezt követően a pálya szélén kamatoztatta. Legutóbb Weitner Ádám segítőjeként dolgozott a Pápai Perutz együttesénél, így nem volt kérdés, hogy trénerünkkel együtt ő is a PMFC-nél folytatja edzői karrierét.

– Ádámmal tavaly óta dolgozunk együtt, adunk egymás véleményére és nagyon jó köztünk az összhang. Nyáron beszéltünk a folytatásról és ekkor jött a PMFC felkérése, amit örömmel fogadtunk el. Egy komplett és nagyon profi stábbal végezhetjük közösen a munkát – fogalmazott trénerünk. – Kiváló körülmények között foglalkozhatunk a csapattal, miközben a klubnál mindenki segítőkész. Régóta vagyok Magyarországon, de itt úgy érzem, mintha otthon lennék. Azon vagyok, hogy tudásommal és elhivatottságommal hozzájáruljak a csapat eredményes szerepléséhez.

Lazar Stanisicset szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes munkát kívánunk neki a PMFC-nél!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram