Tornagyőzelem Szigetváron!

U11-es csapatunk magabiztosan nyerte meg a 2012-es korosztály számára kiírt Dél-Zselic Nemzetközi Tornát.

Hétvégén került megrendezésre a 2012-es korosztálynak kiírt Dél-Zselic Nemzetközi Torna, amely a PMFC az U10-es és az U11-es csapataival képviselte magát. A kétnapos megmérettetésen összesen 20 együttes, négy csoportban játszott a másnapi rájátszásért, majd a helyosztókért.

Nagy örömünkre fiatalabb, U10-es gárdánk a csoportkörben szurkolói támogatással a PVSK csapatát 1-0-ra legyőzve bejutott a másnapi felsőágra. Míg az U11-es csapatunk végig nagy magabiztossággal és közönségszórakoztató játékkal csoportelsőként jutott tovább.

Az U10-es csapatunk a 6. helyen zárta a viadalt, az U11-esek pedig vasárnap is magabiztosan, kapott gól nélkül meneteltek a döntőig, ahol a PVSK csapatát magabiztosan legyőzve tornagyőzelmet ünnepelhetett. A gólkirályi címet Bátori Barna zsebelte be.

Udvardi Zoltán: – A torna előtt azt kértem a fiúktól, hogy élvezzék a játékot és a tanultak mellett felszabadultan focizzanak. Bizalmam nem volt alaptalan, maradéktalanul visszakaptam, amit vártam. A siker és a győzelem a gyerekeké, engem a szakmailag látottak tettek boldoggá.

A Dél-Zselic Nemzetközi Tornán aranyérmet szerző U11-es csapatunk tagjai: Ács Zalán, Anka Gergely, Bátori Barna, Csiba Máté, Kádár Bence, Lauer Roland, Molnár Marcell, Szakály Ádám, Tolnai Zsombor, Veréb Olivér. Edző: Udvardi Zoltán.

Gratulálunk fiúk, büszkék vagyunk rátok! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram