Bajnokok az öregfiúk!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a Komló legyőzésével szerezte meg bajnoki elsőségét.

Öregfiúk-csapatunk 16 győzelemmel és csupán 1 vereséggel, 156 rúgott és 20 kapott góllal az első helyen zárta az AutóCity Volkswagen Megyei Öregfiú np – id. Dárdai P. csoportját, így együttesünk számára egyenes út vezetett a rájátszásába, ahol a Kozármislenyt sikerült 3-1-re felülmúlni. Ezt az akadályt is sikerrel véve a döntőben a Komló csapata várt a PMFC-re. A kétmeccses párharc első mérkőzésén fölényes pécsi győzelem született, a mecsekaljai öregfiúk idegenben 7-0-ra ütötték ki a Bányászt, míg a visszavágó 1-1-es döntetlennel zárult, így a PMFC öregfiúk-csapata mindent egybevéve magabiztosan és megérdemelten érte el bajnoki elsőségét.

A bajnokcsapat tagjai: Orlovics Gyula, Lóth József, Élő Tibor, Teszárik Zoltán, Kincses László, László Antal, Magyar János, Földesi János, Szakály Bálint, Nagy Ervin, Retkes Gábor, Koller Krisztián, Ábrahám-Ködmen András, Biodrowich Péter, Katus Tamás, Kiss György, Lehota Tibor, Szabó Dávid, Lőrincz Sándor, Soós Attila, Gyimesi Tamás, Fazekas Gábor, Ábrahám-Ködmen Péter, Berkics György, Soós László, Papp Zsolt, Somogyi László, Stiefel László.

– Az egész szezon során magabiztosan játszottunk, végig az összeszokottság jellemezte a csapatot, amit jól bizonyít, hogy a csoportküzdelmek során csak egyszer találtunk legyőzőre, míg az összes többi bajnoki mérkőzésünket fölényesen megnyertük. Örülök, hogy a rájátszás során sem fért kétség a sikerünkhöz. A csapat minden tagjának ezúton gratulálok a bajnoki cím megszerzéséhez – nyilatkozta Élő Tibor, a PMFC Öregfiúk csapatvezetője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram