JEGYÁRAK, BÉRLETÁRAK, INFORMÁCIÓK, TÉRKÉP

2019/20-as bajnoki év

A PMFC NB III-as bajnoki és Megyei Kupa mérkőzéseinek megtekintéséhez nem kell klubkártyával rendelkezni. A 2019/20-as szezonban nem névre szóló jegyeket értékesítünk.

Az éves bérlet 5 000 Ft-ba, míg a belépőjegy 500 Ft-ba kerül a PMFC 2019/20-as hazai mérkőzéseire! Pénztár nyitva tartás Hétfő – Csütörtök 8:00 – 16:00 Péntek 8:00 – 14:00 Helyszín: Stadion utca 2. PMFC klubház, emelet.

Amennyiben szeretné megvásárolni a PMFC éves bérletét, vagy kérdése van, de a fent említett időpontokban nem tud bejönni a klubházba, írjon nekünk a hajrapecs@pmfc.hu e-mail címre!

A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve. A meccsekre csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg.

Jegyet a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as pénztárban, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szurkolóink.

Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be szurkolóink.

Az elővételes jegyek ugyanúgy megvásárolhatók klubházunkban. Kérjük, aki teheti, vegye meg belépőjét előre, így kerüljük el, hogy hosszú sorok alakuljanak ki a mérkőzés előtt.

14 év alatt, illetve 65 felett nem kell belépőjegyet vásárolni. Ugyanakkor nekik a belépésnél személyi, vagy nyugdíjas igazolványt kell bemutatniuk.

Áraink minden esetben Forintban értendőek, s tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

A Stadion befogadóképessége: 7000 fő

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy munkatársaink a kedvezményes jegy – és bérlet vásárlás alkalmával ellenőrizni fogják a kedvezményre jogosító dokumentációt (érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, mozgássérült kártya, egyetemi hallgatók esetében az érvényes diákigazolvány matrica)

Azt szeretnénk, hogy minél többen látogassanak ki mérkőzéseinkre és szurkolóinknak igazi ünnep lehetne minden hazai bajnoki mérkőzés. Kérünk mindenkit, hogy a beléptetésnél viselje türelemmel a szigorú ellenőrzést, hiszen meg kell győződnünk arról, hogy senki nem kíván visszaélni a bérletek tulajdonosainak adataival, igazolványával.

A jegyek ára – amelyeket legkorábban a mérkőzést megelőző hétfőtől lehet megvásárolni – a szezon során nem fog emelkedni. A gyorsabb bejutás érdekében kérjük, akinek módjában áll, előre vásárolja meg belépőjegyét a soros találkozókra.

A jegyek és bérletek megvásárolhatók a klub Stadion utcai székházában (Nyitva: H-P: 8-16:00).

Megközelíthetősége:

Gépjárművel Budapest felől érkezők a 6-os számú főúton a József Attila út, Athinay utca, Nendtvich Andor út érintésével a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési Karánál jobbra a Szántó Kovács János utcába, majd az első kereszteződésnél balra a Stadion utcába forduljanak.

Pécs főpályaudvarától számos helyi járat érinti a 6-os számú főutat, amellyel párhuzamosan helyezkedik el a Stadion utcai létesítmény.

Az Újmecsekaljai Stadion közel fekszik az Uránvári Buszállomáshoz is, amely számos helyi járat végállomása is egyben. Innen a vendég és a hazai szurkolók számára egyaránt pár perc alatt megközelíthető a pálya, akár a Szigeti út, akár a Stadion utca felől.

A városi tömegközlekedés átszervezésével kialakították a PMFC-Stadion nevű buszmegállót is. Ezen a vonalon a 25-ös, 26-os, 25Y, 26Y, 27-es, 28-as és a 126-os buszok közlekednek, amelyek a II-es rakodó (Patacs) és Pécs keleti városrésze (Cassian-telep, Gesztenyés, Budai Állomás) között szállítják az utasokat a Szigetvári út érintésével.

Térkép:

eszak
felul

orto

 

 

Facebook Comments