Kérjük a sajtó munkatársait, hogy minden hazai bajnoki mérkőzés előtt akkreditálják magukat!

Az akkreditációval rendelkezők a PMFC Stadion Szigeti úti 6/A kapu bejáratánál sajtóigazolvány ellenében léphetnek be a létesítménybe. A fotósok ugyanitt vehetik át mellényüket. A sajtó számára fenntartott helyek, az eddig megszokott módon, továbbra is az északi oldalon fenntartott sajtópáholyban találhatóak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatókat a klubházban tartjuk.
Az akkreditáció rendje:

Az írott és elektronikus médiumok újságírói és fotóriporterei a PMFC hivatalos, hazai és nemzetközi mérkőzéseiről akkreditáció birtokában tudósíthatnak. Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges.

A médiumok munkatársai akkreditációt a mérkőzés kezdési időpontját megelőzően, írásban kérhetnek. Az akkreditáció határideje a magyar bajnoki és kupa-meccseket illetően a mérkőzést megelőző munkanap 16:00 óra. Az akkreditációt a mérkőzést megelőző munkanap 16.00 órakor lezárjuk, azután akkreditációs kérelmet nem fogadunk be. Az akkreditációs kérelmeket elfogadjuk, csak abban az esetben küldünk válasz üzenetet, amennyiben klubunk elutasítja az adott médium munkatársának kérelmét.

A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő (fotósmellény) átvételével kijelentik, hogy a PMFC és a Magyar Labdarúgó Szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják. Klubunk jogosult az egyes mérkőzésekre kiadott akkreditációk számát meghatározni.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseket a sajto@pmfc.hu címre várjuk.

Ügyintéző neve (szükséges)

Email címe (szükséges)

Médium neve (szükséges)

Hány munkatársat kívánnak akkreditálni?

Munkatársak nevei
Számozva, egymás alatti sorokba írja le a munkatársai nevét! Kérjük a fotósokat külön jelölje meg!

Szüksége van parkolóhelyre?
Amennyiben járművel érkezik itt adja meg annak rendszámát!

Válassza ki a mérkőzést!

Üzeneted

Facebook Comments