Hány éves a kapitány?

Ma ünnepli születésnapját a PMFC egyik leghűségesebb játékosa, Lantos Levente.
július 26.
A pécsi születésű Lantos Levente 1997-ben csatlakozott a PMFC-hez, a felnőttek között 2000. március 4-én a Ferencváros ellen mutatkozott be. Csapatunk tagjaként két NB II-es aranyérmet és egy Ligakupa ezüstérmet nyert.

Korábbi bekkünk és csapatkapitányunk több mint 17 esztendőn át szolgálta a Munkást, a sorozat csak rövid időre szakadt meg, mivel egy évet kölcsönben Komlón töltött. Összesen az első- és a másodosztályban 266-szor viselte a PMFC mezét, az NB I-ben 107-szer szerepelt piros-feketében és két gólt szerzett.

Klubunktól 2015 januárjában távozott, több játéklehetőség reményében. Akkor úgy nyilatkozott, sokat gondolkozott, mielőtt meghozta ezt a nagyon nehéz döntést, hiszen a fél életet piros-feketében töltötte. Mint mondta, belül már nagyon őrlődött, amiért hosszú ideje csak a padon számítanak rá, ezért határozott a váltás mellett.

Jellemző, hogy távozásának hírére mindenhol pozitív, jóindulatú hozzászólások érkeztek. A 36. életévét ünneplő Lantos Levente jelenleg a Kozármisleny FC játékosaként a másodosztályú bajnokságra készül.

Boldog szülinapot, Lecsó!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram