Három hét múlva tisztább lesz a kép

Villámgyors jobbszélsőnk, Kónya Dávid szerint a következő meccsek után kiderül, hol is a helyünk ebben az osztályban.

A PMFC három forduló óta tartó hibátlan harmadosztályú szereplésének egyik fontos láncszeme Kónya Dávid. Az eszeveszettül gyors jobbszélsővel eddig nem igazán tudták tartani a tempót a vetélytársak, aki így a szurkolók legnagyobb örömére szebbnél szebb akciókat vezetett az oldalvonal mentén. Halálos tempóját szerinte genetikájának és remek edzettségi állapotának köszönheti. Erényeit legutóbb a Méhkeréken aratott 0-4-es győzelem alkalmával is megcsillogtatta 23 esztendős focistánk.

– Jól kezdtük a mérkőzést, ráadásul gyorsan gólt tudtunk szerezni – emlékezett vissza Kónya Dávid. – Igazság szerint a négy rúgott gólon felül lőnünk kellett volna még egy-kettőt és akkor nyugodtabban játszhattunk volna, de így is értékes győzelmet arattunk. A helyzetkihasználásunkon mindenképp javítanunk kell, továbbá fontos lenne, hogy az előny megszerzése nekünk adjon erőt és gyorsabban el tudjuk dönteni a meccseket – mondta focistánk, aki Méhkeréken megszerezte szezonbeli első gólját, ezen felül még egy büntetőt is kiharcolt.

Játékosunk hozzátette, hogy szerinte az eredményes kezdés ellenére szokniuk kell még ezt az osztályt. A csapatnak még jobban fel kell vennie a ritmust, de a most következő pár mérkőzés – Szigetszentmiklós, Dunaújváros, FTC II – során tisztább képet kapunk arról, hol is állunk az NB III-ban. Végezetül megjegyezte, az SZTK egy összeszokott, rutinos társaság, akik ellen fontos, hogy jól kezdjünk. Jobbszélsőnk bízik benne, hogy most szombaton is meglesznek a helyzetek, amiket igyekezni fognak minél hatékonyabban értékesíteni.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram