Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 1. forduló
PMFC – DVTK 2-2 (1-0)
Pécsi gólszerzők: Balboaca Sergiu Emilian (32.), Spán Richárd (83.)
Edző: Lőrinc Antal

– Nagyon jó iramú és színvonalú mérkőzést játszottunk, ahol sok gólszerzési lehetőségünk volt! Ezekből az első félidőben egyet sikerült is értékesítenünk. A második játékrészben ismét megvoltak a lehetőségeink arra, hogy lezárjuk a találkozót, de ezek rendre kimaradtak. Ellenfelünk azonban egyre magabiztosabban építette támadásait és végül két gólt szereztek! A csapat erejét mutatja, hogy nem adta fel és sikerült kiegyenlíteni. Igazságosnak korán sem mondható döntetlen született – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 1. forduló
DVTK – PMFC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Csernik Zsombor (14.)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Egy fizikálisan rendkívül erős együttes ellen léptünk pályára. Az első félidő jó iramot hozott, megérdemelten sikerült megszereznünk a vezetést. Sajnos utána nem tudtuk lezárni a meccset, sok kidolgozott helyzetet puskáztunk el. A második félidőre az ellenfél nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, egy elkerülhető szituációból, szabadrúgásból kaptunk is egy gólt, ami után kicsit megzavarodtunk. De rendeztük sorainkat, ezt követően pedig gólokat szerezhettünk volna, igaz, a mi hálónk is veszélyben forgott a kiegyenlített találkozón. Az utolsó percekben még ziccert rontottunk, az eredmény igazságosnak mondható. Ha ilyen találkozókat tudunk játszani, akkor biztosított a játékosok fejlődése – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 1. forduló
DVTK – PMFC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Bíró Bence (18.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– A csapat az első 45 percet jól kezdte, a kért feladatokat maradéktalanul végrehajtották a játékosok. Ha a második félidő elején egy kicsit jobban koncentrálunk, akkor a kapott gól is elkerülhető lett volna. A mérkőzés után megdicsértem a csapatot, mert keményen dolgoztak és meg is érdemelték a megszerzett egy pontot. Amennyiben szerencsésebbek vagyunk, akkor nagyobb sikerünk is lehetett volna, de nem vagyunk elégedetlennek – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 1. forduló
PMFC – DVTK 3-2 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Németh Barnabás (29., 40.), Szabó Zalán (53.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– A mérkőzés nagy részében kihoztuk a labdát, hátulról tudtuk építeni a támadásokat. Sokszor még tanácstalanok voltunk, a széleken nem indítottuk el a kellő mozgásokat. Labdavesztésnél jól támadtunk vissza, csak olykor nem együttműködéssel tettük mindezt. Megérdemelten nyertünk, gratulálok a csapatnak – értékelt Szabó Csaba, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 1. forduló
PMFC – DVTK 2-4 (0-1)
Pécsi gólszerző: Redzic Damir (46., 62.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Egy fizikálisan erősebb, több gyors játékossal rendelkező, erőszakos játékot alkalmazó ellenféllel találkoztunk. Sajnos az egész mérkőzés alatt látszott a különbség a két csapat között a felsorolt jelzőkben. Megszeppenten játszottunk, talán a felkészülési mérkőzések sikeréből kiindulva elhittük, hogy jók vagyunk és meglepetten reagáltunk ellenfelünk agresszív fellépésére. A srácok becsülettel, viszont különösen a második félidőben fejetlenül és fegyelmezetlenül mentek az eredmény után, viszont hátul nem tudtuk feltartóztatni ellenfelünk gyors támadóit, ezért mindig jött válasz a rúgott góljainkra. Megérdemelt vendéggyőzelem született – értékelt Kósa Sándor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram