PMFC – FTC II.: Elfogytak a vendégjegyek

FRISSÍTVE: alakul a futballünnep!

Óriási érdeklődés övezi a szeptember 11-i PMFC-FTC II. harmadosztályú összecsapást. A vendégjegyek mind elfogytak, így a nyugati szektorban már biztosan ezren fogják buzdítani a zöld-fehéreket. Ugyanakkor a piros-feketék drukkerei közül is jóval többen jönnek be jegyet vásárolni a szokásosnál.

A mérkőzés pikantériáját emeli, hogy mindkét csapat az élbolyban helyezkedik el, így az egymás elleni derbi rendkívül fontos pontokról is dönt majd. Számítunk a pécsi szimpatizánsokra, hogy játékosainknak nem kell majd Mecsekalján idegenben érezniük magukat. Ne okozzunk csalódást mi sem! Ne maradjunk alul hangerőben!
Azért, hogy meccsnapon, a találkozó előtt elkerüljük a hosszú, tömött sorokat a pénztáraknál, így szurkolóink időben beérjenek a mérkőzésre, arra kérünk mindenkit, váltsa meg jegyét elővételben a találkozóra.

Pénztár nyitva tartás: Hétfő – Csütörtök 8:00 – 16:30 Péntek 8:00 – 14:00
Helyszín: Stadion utca 2.; PMFC klubház, emelet.

A hazai szurkolók számára ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg, 16:30-tól. Jegyeket a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szurkolóink szintén 16:30-tól. A belépőjegy ára 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenes. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, míg az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be.

Korábban írtuk:

A nagy érdeklődésre való tekintettel klubunk már ezen a héten megkezdi az FTC II. elleni mérkőzés belépőinek árusítását.

Két izgalmasnak ígérkező hazai mérkőzés elé néz a PMFC, hiszen előbb augusztus 27-én a tavaly még NB II-es Szigetszentmiklóst fogadják Kollerék, majd szeptember 11-én a Ferencváros II. látogat Újmecsekaljára, akikkel a piros-feketék fej-fej mellett vezetik a tabellát.

995438_599444153409836_2093242203_n

Nem kérdés, egy Pécs – Fradi meccs mindig presztízstalálkozó, így van ez most is, hiába beszélünk NB III-as bajnokiról. A találkozó iránt érzékelhetően nagy az érdeklődés, ezért már ezen a héten megkezdjük a belépők árusítását.

A találkozóra, csak úgy, mint az összes hazai mérkőzésre egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek. Vendég szurkolóink számára megnyitjuk a nyugati, Vendég szektort is, ahova 1 000 szurkoló tud belépőt vásárolni.

Azokat a pécsi drukkereket, akik csak most tudják kiváltani szezonbérletüket, természetesen még mindig várjuk klubházunkba, ahol 5 000 Forintért vásárolhatják meg az évad összes hazai találkozójára érvényes belépőt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram