[bdp_ticker ticker_title="Eredmény" category="eredmeny"]
U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC utánpótlás csapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 3. forduló
PMFC – Grosics Akadémia FK 2-1 (2-1)
Pécsi gólszerző: Németh Norisz (9.), Balboaca Sergiu Emilian (29.)
Edző: Lőrinc Antal

– Egy nagyon agresszív és szervezett csapat ellen játszottunk, akik a mérkőzés minden percében provokáltak minket. A játékosok mentális erejét mutatta, hogy képesek voltak csak a játékkal foglalkozni és az első futballban, a másodikban pedig szervezettségben sikerült felülmúlnunk ellenfelünket, ami győzelmet eredményezett – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 3. forduló
Grosics Akadémia FK – PMFC 1-0 (0-0)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Jól kezdtük a mérkőzést, uraltuk a játékot, labdabirtoklásban az ellenfelünk fölé emelkedtünk. Támadásban nem tudtak semmit kitalálni ellenünk, ezért vágták előre a labdákat, ami a két belső védőnket nagyon meg is zavarta, ugyanúgy, mint az előző héten. Mi alakítottunk ki lehetőségeket az ellenfél számára. A saját helyzeteinket rendre kihagytuk, pozitív hogy kidolgoztuk azokat. Egy-két játékos teljesen maga alatt játszott és ez rányomta a bélyegét a második félidő elejére. Történt egy kiállítás (jogos), ami minket hozott tűzbe, de a ziccert sem tudtuk gólra váltani. Ahogy ez lenni szokott, kihagyott helyzetre jött a szokásos hátsó hiba és ki tudtunk kapni egy ilyen góllal… – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 3. forduló
Grosics Akadémia FK – PMFC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Széles Bence (27.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– Összességébe véve a második félidőben mutatott játékunk miatt teljesen megérdemelten egyenlített ki az ellenfél. Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk az első félidőben, ahol megvoltak a lehetőségeink. Sajnos a cserékkel nagyon meggyengültünk és az ellenfél nagyobb akarásával nem tudtunk megbirkózni, így sikerült kiegyenlíteniük – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 3. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 3-4 (3-2)
Pécsi gólszerzők: Németh Barnabás (10.), Bayer Szabolcs (26.), Gáyer Gergő (34.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– Támadásaink során inkább pontrúgásokból voltunk veszélyesek, góljainkat is ezekből szereztük. A második félidőben nagy lett a különbség, jellemzően védekeztünk, nem tudtuk elől megtartani a labdákat. Jobb játékerőt képviselő csapattól kaptunk ki, de sajnálom, hogy a jobb csapatot segítették a játékvezetők az utolsó gólnál – értékelt Szabó Csaba, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 3. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 4-4 (1-0)
Pécsi gólszerzők: Redzic Damir (4., 63.), Keresztes Noel (64.), Vogyicska Balázs (85.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Egy fordulatokban gazdag, jó iramú, de edzői szempontból idegölő mérkőzést játszottunk egy jó erőkből álló ellenféllel. Az mindenképpen pozitívum, hogy a Puskás Akadémia ellen háromszor sikerült előnyt szereznünk, a mérkőzés nagy részében kezünkben tartottuk a mérkőzés irányítását, és egy kicsivel több odafigyeléssel további gólokat szerezhettünk volna. Az viszont negatívum, hogy háromszori előnyünket mindig ki tudták egyenlíteni, sőt az utolsó percben az előnyt is megszerezték, ismét sok gólt kaptunk, leginkább saját magunknak köszönhetően, komoly egyéni hibákat követően. Meg kell tanulnunk higgadtabb fejjel játszani, tudnunk kell, hogy mikor kell lassítani, kicsit megfogni a játékot, és tudnunk kell, mikor gyorsítsunk. A felsoroltakat figyelembe véve igazságos eredmény született – értékelt Kósa Sándor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram