U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 5. forduló
PMFC – Paksi FC 8-0 (7-0)
Pécsi gólszerzők: Bata Kristóf (12., 41.), Balboaca Sergiu Emilian (20.), Németh Norisz (24., 31., 32.), Györgye Erik Matrin (43. – öngól), Aszalós András (61.)
Edző: Lőrinc Antal

– Az első félidőben átgázoltunk ellenfelünkön, akik nem tudtak lépést tartani velünk. Szebbnél szebb gólokat szereztünk és látszott a csapaton, hogy nagyon motiváltan és nagy kedvvel játszik. A második játékrész első húsz percében visszaestünk egy kicsit, de a csapat erejét mutatja, hogy képesek voltunk a mérkőzés utolsó húsz percében rátenni egy lapáttal és újra nyomás alá helyezni ellenfelünket. Teljesen megérdemelten nyertünk még ekkora gólkülönbséggel is . Gratulálok a csapatnak – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 5. forduló
Paksi FC – PMFC 0-0 (0-0)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Nagyon gyenge mérkőzésen végig lekezelően játszottunk, aminek ez lett az eredménye. A változtatások a mérkőzés folyamán nem segítettek rajtunk. Az alulmotivált hozzáállásnak köszönhető ez a sok gyenge egyéni teljesítmény – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 5. forduló
Paksi FC – PMFC 0-2 (0-1)
Pécsi gólszerzők: Széles Bence (23.), Ignácz Olivér (55.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– A játékunk most volt a legjobb. Ha félidőkre bontva nézzük, akkor még mindig a Diósgyőr elleni első félidő volt eddig a csapatteljesítmény csúcsa. Az együttest az öltözőben a mérkőzés után megdicsértem, mert sokat dolgoztak és ha a végjátékban jobban koncentrálunk, akkor még több gólt szerezhettünk volna. Azt is be kell ismernünk, hogy a második félidő elején, ha a lehetőségeiből a Paks egyet kihasznál, akkor szerintem nagyon nehéz dolgunk lett volna. Ezen a holtponton átesve úgy gondolom, hogy megérdemelten szereztük meg a három pontot – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 5. forduló
PMFC – DVSC-DLA 1-4 (1-1)
Pécsi gólszerző: Szücs Bálint (12.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– A csapat mindent megtett az első félidőben, csak a gól hiányzott a játékunkból. Másodikban ellenfelünk tette azt, amit nekünk kellett volna az első félidőben. Nehéz egy olyan csapatnak meccsben lenni, aki leginkább a brusztolásban jó – értékelt Szabó Csaba, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 5. forduló
PMFC – DVSC-DLA 0-4 (0-1)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Az ellenfélnél játszott négy fizikálisan erős, kimondottan gyors játékos, akik az említett képességeiket kihasználva eldöntötték a mérkőzés végkimenetelét. A gyerekek nagy győzni akarással, mentálisan erősen vetették bele magukat a küzdelembe, de mind védekezésben, mind támadásban vétettünk olyan hibákat, amiket ki kell javítanunk a közeljövőben ahhoz, hogy eredményesebben szerepeljünk – értékelt Kósa Sándor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram