U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 8. forduló
Szolnoki MÁV UP. FC – PMFC 1-2 (0-2)
Pécsi gólszerzők: Sergiu Bolboaca, Rácz Áron
Edző: Lőrinc Antal

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam és ez be is igazolódott, az összes olyan hibát elkövettük, amelyekre a héten felhívtam a figyelmet. Egy könnyű mérkőzést tettünk saját magunk számára nehézzé. Sok helyzetet dolgoztunk ki és puskáztunk is el. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak, mert elhozták a kötelező győzelmet – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 8. forduló
PMFC – UTE 0-2 (0-0)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– 60 percig okosan és a megbeszélteket betartva, kevés hibával játszottunk. Több szép akciót alakítottunk ki, amik sajnos ki is maradtak, de az ellenfél játékában nem volt benne a tudatos gól. Majd ahogy lenni szokott, a 60.percben egy ritkán látható peches gólt kaptunk, ami kicsit megfogott minket. Próbáltunk nagyobb hangsúlyt helyezni a támadásainkra, helyzeteket sikerült is kialakítani, de azokat mind ki is hagytuk, ezért vesztesen távoztunk a pályáról – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 8. forduló
PMFC – UTE 3-3 (3-2)
Pécsi gólszerzők: Kulcsár Gergő István (19.), Keresztes Barna (41.), Széles Bence (42.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– Az eddigi bajnoki mérkőzésekhez viszonyítva ezúttal a legjobban passzoló csapattal játszottunk. Sajnos az ilyen mérkőzéseket csak akkor lehet megnyerni, ha a 90 percet nagy egyéni hibák nélkül tudjuk lehozni. Ezúttal sajnos nem sikerült, így meg kellett elégednünk az egy ponttal – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 8. forduló
PMFC – MTK Budapest 0-1 (0-0)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– A mérkőzés nagy részében remekül helytálltunk a jobb erőket felvonultató MTK ellen. Szervezett védekezésünknek köszönhetően ellenfelünknek nem sok alkalma nyílt a gólszerzésre, viszont nekünk a megszerzett labdák utáni támadások minőségében nagyon sokat kell még tanulnunk ahhoz, hogy eredményesek is lehessünk – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 8. forduló
PMFC – MTK Budapest 1-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Redzic Damir (76.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– Az első félidőben aránylag egységesek voltunk. A második félidőben a kapott góloktól elszállt a csapat hite és kintről úgy látszott, hogy nem is akarunk többet. A rúgott gólunktól önmagunkhoz képest feltámadtunk az utolsó 10 percre. Amíg nem tudjuk alapvető dolgokkal megtölteni a védekezésünket, addig nem tudunk előre lépni – értékelt Szabó Csaba, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram