Nem volt könnyű, de győztünk

Öregfiúk labdarúgócsapatunk Vető Gábor és Papp Zsolt góljával 2-1-re nyert a Pellérd SE vendégeként.

Idegenben folytatta remek szereplését a PMFC öregfiúk együttese, amely a Baranya megyei I. osztályú öregfiúk bajnokság B-csoport alapszakaszának 9. fordulójában Pellérdre látogatott. A piros-feketék egyből megszállták az ellenfél térfelét, ám fél óra elteltével váratlanul Ádám László révén a hazaiak szerezték meg a vezetést.

A fordulást követően ismét a pécsiek futballoztak fölényben, több lehetőségük is akadt a gólszerzésre. A 75. percben aztán tizenegyest rontottak a hazaiak, akiket ez látványosan megzavart. Három minutummal később Vető Gábor élt a lehetőséggel és kiegyenlített, míg a 82. percben Papp Zsolt állította be a 2-1-es végeredményt.

A PMFC ezzel megszerezte zsinórban harmadik győzelmét és továbbra is a tabella második helyén áll. Az éllovas PVSK előnye változatlanul két pont maradt. A pécsi öregfiúk a bajnokság 10. fordulójában itthon lépnek pályára. November 14-én, hétfőn 19:00 órakor a Merenye KSE látogat a Stadion utcai műfüves pályára.


Öregfiúk M I. – B cs., 9. forduló
Pellérd SE – PMFC 1-2 (1-0)
PMFC: Retkes – Soós, Papp (Bencze, 46.), Kiss, Lajtai, Lehota, Vas (Szatmári, 70.), Dárdai (Vető, 46.), Soós, Élő (Nagy, 63.), Palaczki
Gólszerzőink: Vető (78.), Papp (82.)


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram