U14

Pályán az utánpótlás

A PMFC U19-es csapata már ötmeccses győzelmi szériánál tart. Egy helyen a hétvégi utánpótlás eredmények.

U19-es bajnokság, II. osztály, 11. forduló
SZEOL SC – PMFC 1-2 (0-2)
Pécsi gólszerző: Spán Richárd (10.), Tieger Endre (26.)
Edző: Lőrinc Antal

– Sok nehézséggel kellett megküzdenünk a héten, négy játékos is kisebb sérülést szenvedett, így ők nem utazhattak velünk Szegedre. Ennek ellenére győzni szerettünk volna, hiszen esélyesként látogathattunk a Tisza-partra. Az első félidőt kontrolláltuk és két jól elvégzett szögletből sikerült két gólos előnnyel mennünk a szünetre. A második félidőben voltak nehéz pillanataink, de Vekkeli Deniel bravúrjainak köszönhetően sikerült megtartanunk a vezetést. A mérkőzés utolsó periódusában ismét átvettük az irányítást és nagyon taktikusan játszva megnyertük a mérkőzést – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 11. forduló
PMFC – Vác Város LSE 0-1 (0-0)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Nagyon gyenge játék, egy futballozni nem akaró csapat ellen – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 11. forduló
PMFC – Vác Város LSE 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kántor Martin (55.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– A csapat becsületesen végigdolgozta a mérkőzést, sikerült is a három pontot itthon tartanunk, ezért a gratuláció jár a csapatnak, de a találkozót saját magunknak tettük nehézzé, a nagyon rossz helyzetkihasználásunk miatt – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 11. forduló
Illés Akadémia-Haladás – PMFC 1-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Németh Barnabás (44.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Egy kimondottan jó iramú mérkőzésen végig a győzelem reményében harcoltunk. A második félidő elején vezetést szereztünk. Az első félidő alapján nem volt benne a mérkőzésben, hogy ellenfelünk gólt szerez, de a találatunk után rögtön bekövetkezett kiállítás miatt átalakult a játék képe. Pozitívum, hogy létszámhátrányban is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre és védekezésünket dicséri, hogy ellenfelünk egy jól eltalált pontrúgásból tudott csak a kapunkba találni – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 11. forduló
Illés Akadémia-Haladás – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Vogyicska Balázs (26.), Keresztes Noel (42.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– Az első félidőben a határozottság, az egyszerűség és a hatékonyság jellemezte a csapatot. Nagyon fontos volt ez a győzelem a srácoknak, amit nagyon megérdemeltek. Gratulálok a csapatnak – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram