U14

Pályán az utánpótlás

U19-es bajnokság, II. osztály, 15. forduló
Mercedes-Kecskeméti LA – PMFC 1-0 (0-0)
Edző: Lőrinc Antal

– A sérülések, betegségek, eltiltások ellenére is esélyesként utaztunk Kecskemétre és kezdeményező játékkal próbáltunk dominálni már az első perctől kezdve. Meg is voltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de sajnos döntő szituációkban rossz megoldásokat választottunk! A második félidő elején szándékos ütésért kiállították Kiss Krisztiánt és rá pár percre egy védelmi hiba után kaptunk egy elkerülhető gólt. Mindent egy lapra feltéve próbáltunk egyenlíteni, de ezen a napon ez sajnos nem sikerült. Gratulálok minden játékosnak, aki az ősz folyamán pályára lépett csapatunkban, a 2. hely megszerzését hatalmas bravúrnak tartom – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 15. forduló
PMFC – Mercedes-Kecskeméti LA 1-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Pataki Ákos Patrik (30.)
Edző: Jelena Richárd

– Parázs hangulatú mérkőzésen sajnos nem sikerült itthon tartani a három pontot – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 15. forduló
PMFC – Mercedes-Kecskeméti LA 0-2 (0-1)
Edző: Lőrincz Sándor

– Sajnos már nem az első olyan mérkőzésünk volt, aminél mi alakítjuk ki a nagy helyzeteket és az ellenfél szerzi meg a vezetést, helyzet nélkül. A második 45 perc játékban már nem olyan volt, amilyennek lennie kellett volna. Nagyon görcsösen, rossz felfogásban játszottunk, így nem sikerült itthon tartanunk a pontokat – értékelt Lőrincz Sándor, edző.

img_4803

U15-ös bajnokság, I. osztály, 15. forduló
Mercedes-Kecskeméti LA – PMFC 3-0 (1-0)
Edző: Kósa Sándor

– Meghatározó játékosok hiányoztak mind a védelemből, mind a támadó szekcióból, ezért védekezésünk ereje, egysége és támadó játékunk eredményességének lehetősége is komoly csorbát szenvedett ezen a mérkőzésen. Komoly egyéni hibák előzték meg a kapott góljainkat, támadójátékunkból pedig teljes mértékben hiányzott az átütő erő ahhoz, hogy előre játékban eredményesek lehessünk, ezért teljesen megérdemelt a hazaiak győzelme – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 15. forduló
Mercedes-Kecskeméti LA – PMFC 1-3 (0-1)
Pécsi gólszerző: Redzic Damir (36., 58., Ádám Levente (64.)
Edző: Szabó Csaba

– A mérkőzést feltolt védekezéssel kezdtük, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén, de pontatlanul játszottunk. Adódó helyzeteinkből egyet tudtuk gólra váltani. A második félidőben visszaálltunk és labdaszerzésekből jól játszottuk meg az adódó területeket, ennek köszönhetően jóval több helyzetünk, lehetőségünk volt, mint az első félidőben. Gratulálok a győzelemhez – értékelt Szabó Csaba, edző.


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram