U11-es tornagyőzelem a Sportoldában

December 4-én, vasárnap rendezték meg Pécsett a 2006-os korosztálynak szóló III. Sportolda Műfüves Teremtornát, amelyen a PMFC az Ángyán Norbert és Tóth János edzőpáros vezette U11-es csapatával vett részt. A múlt hétvégi megmérettetésen jelen volt még a Sportolda, a PVSK, a Komló, a Baja és a Kalocsa gárdája is. A végső sorrend körmérkőzések formájában dőlt el.

Az ifjú piros-feketék álomszerűen kezdtek, ugyanis a komlóiak ellen sorra dolgozták ki a helyzeteket, majd pedig szebbnél-szebb gólokat rúgva meglehetősen sima, 8-0-s győzelemmel indítottak. A mieinktől Lieber Zénó három, Tímár Dominik és Pesti Albert két-két, míg Szabó Viktor egy gólt rúgott az első meccsen.

A folytatásban a Kalocsával játszottak a pécsiek. A helyzetek számával ezúttal sem volt probléma, betalálni viszont csak Lieber Zénónak és Szabó Viktornak sikerült, így alakult ki végül a 2-0-s győzelem. Ezt követően egy döntővel felérő, jó iramú mérkőzésen, Kárpáti Roland és Pesti Albert révén a szintén jól futballozó Baját is megvertük 2-1-re.

A mecsekaljaiak negyedik mérkőzésük alkalmával ismét brillíroztak. Jó helyzetkihasználással megérdemelt, 5-0-s győzelemmel léptek át a házigazda Sportolda alakulatán. A mecsekaljaiktól Lieber Zénó és Tímár Dominik duplázni tudott, rajtuk kívül még Szabó Viktor is betalált.

Az utolsó, PVSK elleni meccsen hiába játszott gólra törőbben a PMFC, csak nem sikerült betalálni. A piros-feketék gólhelyzeteiket kihagyták, háromszor a kapufán csattant a labda, többször pedig a kapusban akadt el a játékszer. Végül egy eladott labdából ellenfelünknek sikerült betalálnia és ezzel 1-0-ra nyernie.

Ettől eltekintve a PMFC U11-es csapata esélyeshez méltóan, 4 győzelemmel és 1 vereséggel, 17-2-es gólkülönbséggel végzett teljesen megérdemelten a torna első helyén. További sorrend: Baja, PVSK, Sportolda, Komló, Kalocsa. A győztesnek kijáró elismerés mellett a torna legjobb játékosának járó díjat Lieber Zénó érdemelte ki, aki 6 gólig jutott a körmérkőzések során.


A III. Sportolda Teremtornát megnyerő PMFC U11-es csapatának névsora: Bogyay Kristóf, Honti Lajos, Kárpáti Roland, Pesti Albert, Szabó Viktor, Tímár Dominik, Lieber Zénó. Edzők: Ángyán Norbert, Tóth János.


Gratulálunk a győzelemhez! Hajrá, Munkás!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram