Ez volt Volcsányi Csaba kedvenc meccse!

Múlt pénteken tettük fel a pmfc.hu jobb oldali menüsávjában azt az aktuális kérdést, hogy melyik volt az év legemlékezetesebb PMFC-mérkőzése. A voksolást várhatóan szerda délután zárjuk le, így addig még mindenkinek van lehetősége a szavazásra. Ezzel kapcsolatban kíváncsiak voltunk Volcsányi Csaba véleményére. A PMFC kapusedzője nem csak megnevezte, hogy neki melyik volt a személyes kedvence, hanem a meccsel kapcsolatban ki is fejtette a véleményét.

– Szerintem a PMFC – Szászvár bajnoki rangadó volt 2016 legjobb mérkőzése. Azzal az év eleji 3-0-s hazai győzelemmel nem csak megnyugodtunk, hanem nagyot léptünk a megye I-es bajnoki cím felé. Emellett profin futballoztunk, hiszen kihasználtuk a helyzeteinket és szemernyi esélyt sem adtunk az üldözőnknek. A játékosok betartották a taktikai utasításokat és végül simán nyertük meg azt a remek hangulatú rangadót.

Csak emlékeztetőül, azon az átlagon felül sok néző előtt játszott megyei derbin nem született gól az első félidőben. A fordulást követően viszont Hadobás Gergő találatával megszületett a várt pécsi vezetés, majd pedig Schmidt Zsolt duplázott három perc leforgása alatt. Mindeközben a mecsekalajaik hálója továbbra is érintetlen maradt, Sólyom Csaba eszén egyszerűen nem tudtak túljárni a második helyen álló vendégek.

– Kapus szempontból is emlékezetes maradt a szászváriak elleni meccs, hiszen nem kaptunk gólt. Egy meccs kivételével az egész megye I-es szezonról elmondható, hogy kiválóan védett a Csabi. Nem véletlen, hogy az NB III-ban egészen a sérüléséig ő kezdett. Összességében tehát szerintem ez a bajnoki találkozó volt a legjobb az évben – mondta el Volcsányi Csaba, aki hozzátette, hogy nem szeretné a szavazásban részt vevő szurkolókat befolyásolni.

Ha a fenti sorokat olvasva kedvet kapott és még nem szavazott, akkor azt szerda délig megteheti. Aktuális voksolásunkban továbbra is arra a kérdésre várjuk a honlap jobb oldali menüsávjában a választ, hogy melyik volt az év legemlékezetesebb PMFC-mérkőzése. Eredményhirdetés: december 14-én, szerdán.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram