Szombaton 11-kor edzőmeccset játszunk!

FRISSÍTVE: Pályakarbantartóink kemény munkájának köszönhetően természetesen a mai mérkőzést megrendezzük! Hajrá, Munkás!

Korábban írtuk: Múlt csütörtökön kezdte el a felkészülést a PMFC NB III-as labdarúgócsapata, amely harmadik helyről várja a bajnokság Közép-csoportjának tavaszi folytatását. A Márton Gábor vezette piros-feketék napi egy edzéssel készülnek a harmadosztályú pontvadászatra, első tétmérkőzésüket pedig majd február 19-én játsszák Hódmezővásárhelyen.

Nem kell azonban sokat várniuk a szurkolóknak arra, hogy lássák az együttest. A még alakulófélben lévő program szerint a mecsekaljaiakra ugyanis a tavaszi rajtig nyolc felkészülési mérkőzés vár. Ráadásul – előre láthatóan – mindegyiket itthon vívják meg a mieink. A PMFC első edzőmeccsét január 14-én, vagyis most szombaton 11:00 órától játssza a megye I-es Beremendi ÉSK ellen, akiket a Stadion utcai műfüves pályán fogadunk.

A Baranya megyei I. osztály hatodik helyén telelő kék-fehérekkel tavaly még bajnoki riválisként mérkőztünk meg. Mint ismert, idegenben 6-0-ra, idehaza pedig 8-0-ra ütöttük ki az azóta már Bíró Ferenc által vezetett alakulatot. A most hétvégi edzőmérkőzés megtekintése mindenki számára ingyenes, várjuk szurkolóinkat az újév első PMFC-találkozójára.


Az edzőmeccsek tervezett időpontjai:

Január 14., szombat, 11.00: PMFC-Beremendi ÉSK (megye I)
Január 18., szerda, 17.00: PMFC-Pécsváradi Spartacus SE (megye I)
Január 21., szombat, 13.00: PMFC-Bajai LSE (megye I)
Január 25., szerda, 17.00: PMFC-Kaposvári Rákóczi FC (NB III)
Január 28., szombat: PMFC – az ellenfél még kérdéses
Február 1., szerda: PMFC-Kozármisleny FC (NB II)
Február 4., szombat: PMFC-Paksi FC (NB I)
Február 11., szombat: PMFC-az ellenfél még kérdéses


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram