U9: Bronzérem Budakalászon

A PMFC 2008-as korosztályú labdarúgócsapata harmadik helyen zárta az V. Dunakanyar Kupát. A fiatal piros-feketék mindössze egyetlen meccsüket nem nyerték meg, igaz, az az utolsó perces vereség azt jelentette, hogy végül remek szereplésük ellenére csak a bronzéremért játszhattak.

Múlt szombaton, január 14-én az Élő Tibor és Lutz András edzőpáros trenírozta 2008-as korosztályú pécsiek Budakalászra utaztak, ahol immár ötödik alkalommal rendezték meg a tízcsapatos Dunakanyar Kupát. Az U9-es mecsekaljaiak csoportellenfelei a „B” jelzésű kvintettben az MTK Budapest, az Újbuda FC, a Budafoki LC és az UTE gárdái voltak.

16111378_1255739031159796_317051036_n

A piros-feketék meggyőző teljesítménnyel kezdték csoportküzdelmeiket, a Budafokot és az Újpestet is egyaránt 4-0-ra győzték le. Ezt követően szoros meccset vívtak a későbbi győztes MTK-val, amely csak az utolsó pillanatban szerzett góllal tudott 1-0-ra nyerni. Végül a PMFC 7-1-re ütötte ki az Újbudát, így végeztek csoportmásodikként a mieink.

A harmadik helyért vívott mérkőzésen U9-eseink a fővárosi BVSC korosztályos alakulatával találkoztak össze. A pécsiek kitűnő játékot nyújtva szinte átgázoltak ellenfelükön, amit a 6-1-es végeredmény is hűen tükröz. Ennek köszönhetően a PMFC 2008-as csapata a harmadik, bronzérmes helyen zárta az V. Dunakanyar Kupát.

– A budakalászi megmérettetésen végig kiváló mérkőzéseket játszottunk, amit az elért eredmények is jól mutatnak. Kifejezetten örülök, hogy nem csak jó egyéni teljesítményeket láthattunk, hanem csapatként is remekeltünk. Gratulálok a fiúknak a harmadik helyhez – értékelt Élő Tibor, edző, aki elmondta, játékosai közül Gosztola Soma különdíjban részesült a kupa végén.


Az V. Dunakanyar Kupán harmadik helyen végző PMFC U9-es labdarúgócsapatának névsora: Lukács András, Szücs Barnabás, Gosztola Soma, Szóvári Bálint, Végi Roland, Élő Bálint, Neidhardt Dávid, Váradi Márton. Edzők: Élő Tibor és Lutz András.


Gratulálunk a bronzéremhez! Hajrá, Munkás!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram