Pályán az utánpótlás

Utánpótlás alakulataink ezen a hétvégén is edzőmeccsek tömkelegével hangolnak a bajnokság tavaszi rajtjára. A Lőrinc Antal trenírozta U19-esek a téli nagypályás műfüves bajnokság 3. fordulójának alkalmával a megye I-es Szederkény felnőttjeivel csapnak össze szombaton 12:50-től Kozármislenyben.

A Jelena Richárd edzette U17-es és a Lőrincz Sándor vezette U16-os együtteseink szombaton Siófokra utaznak, hogy a HLSZ-kupa keretein belül összemérjék tudásukat a Balaton-partiak U19-es, illetve U17-es korosztályú gárdájával. Előbbi délelőtt 11:00, míg utóbbi délután 13:00 órakor kezdi találkozóját a siófokiak vendégeként.

Kósa Sándor tanítványai, vagyis a PMFC U15-ös labdarúgói a PEAC-cal játszanak felkészülési mérkőzést, méghozzá január 28-án, 14:00 órától a Stadion utcai műfüves edzőpályán. Az eggyel fiatalabbak, az U14-esek pedig a hét utolsó napján 10:30-as kezdéssel fogadják a Kozármisleny U15-ös alakulatát ugyanitt, ugyanezen a borítású pályán.

Kiskorosztályaink sem tétlenkednek a hétvégén. Az U11-esek például Somogyjádra, míg az U10-es csapatunk Siklósra utazik, ahol eggyel idősebbek ellen lépnek pályára. Az Élő Tibor és Lutz András edzette PMFC U9-esek a szombati nap folyamán egy szekszárdi kupameghívásnak tesznek eleget.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram