Márton Gábor: Nem érdemtelenül nyertünk

Csapatunk 4-2-re verte az NB II-es Kozármislenyt felkészülési meccsen. Ráadásul a PMFC játékosai nem csak az eredményre, a mutatott játékra is büszkék lehetnek, nem is csoda, hogy vezetőedzőnk, Márton Gábor is pozitív volt a lefújás után:

– A két ajándékba adott gólt leszámítva nem igazán volt lehetősége az ellenfélnek. Ugyanakkor nem haragszom a kapott gólokért, tapasztalják meg ezt is a játékosok az edzőmérkőzések során. A két rossz döntésen kívül stabilak és agresszívak voltunk, előre fele pedig nagyon szép dolgokat csináltunk. Örülök, hogy kezdenek felépülni a sérültjeink, miattuk is muszáj volt már beiktatnunk egy hosszabb meccsterhelést. Bizakodásra ad okot, hogy egy nálunk magasabb osztályban szereplő csapat ellen a négy szép találaton kívül további helyzeteink voltak. Amivel viszont nem vagyok elégedett, az a végén becserélt három játékosunk teljesítménye. Tőlük ez így kevés, hiszen olyan focistákról beszélünk, akiknek minden helyzetben hozzá kell tenniük a játékhoz. Nem akarok azonban elégedetlennek tűnni, mert megvertünk egy NB II-es csapatot, talán nem érdemtelenül. Szombaton már egy élvonalbeli gárdát fogadunk, akik ellen szeretnénk hasonlóképpen futballozni, hogy ebből mi fog sikerülni, azt hétvégén meglátjuk – tette hozzá Márton Gábor.

Pmfc_-_Kozarmisleny_4-038

A kozármislenyiek újdonsült vezetőedzője számára inkább ismerkedéssel telt a találkozó:

– Még ismerkedem a csapattal, így éles helyzetben is láthattam a játékosokat. Voltak a mérkőzésnek pozitívumai, illetve negatívumai. Azért jöttünk, hogy dolgozzunk és kialakítsunk egy elképzelést. Még nem kaptam százszázalékos választ arra, hogy amit szeretnénk megvalósítani, azt mennyire tudjuk majd kivitelezni. Úgy gondolom, hogy ebben a csapatban több van, mint amit a tabella mutat. Ennek tükrében fogunk dolgozni és előrehaladni – mondta a 4-2-re elvesztett edzőmeccset követően Szanyó Károly.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram