Most kell Erőssnek lennie!

Erőss Csabára sajnos mostanában ismét rájár a rúd. Bizonyára sokan emlékeznek még arra, hogy a PMFC 23 esztendős hátvédjének tavaly október végén, a Paks II. elleni idegenbeli NB III-as mérkőzés véghajrájában fordult alá a bokája, így aztán a bajnokság őszi szezonjának hátralévő felében nem is játszott.

A kőkemény játékáról ismert védő az év hátralévő részében már csak rehabilitálni tudott, a téli felkészülés elején is csak részben dolgozhatott társaival együtt. Kezdetben futott, illetve különböző dinamikus gyakorlatokat végzett, bokája azonban csak nem gyógyult meg teljesen… Idővel aztán, teljes körű kivizsgálás céljából, felkeresett egy specialistát Székesfehérváron, ahol műtétet javasoltak neki.

A fájdalom érzetének múlásával Erőss Csaba aztán becsatlakozott a többiekhez, illetve jelezte a szakmai stábnak, hogy az edzőmeccseken is szeretne pályára lépni. Erre lehetőséget kapott, és ha olykor érzett is némi kellemetlenséget bokájában, stabilan játszott a Beremend, illetve a Kozármisleny elleni felkészülési találkozókon.

Pmfc-Paks_felkeszulesi_meccs-055

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A múlt szombati Paksi FC elleni edzőmérkőzés 22. percéig minden jól alakult számára, ám a sors furcsa iróniája, hogy megint a tolnai zöld-fehérek ellen érte utol a szerencsétlenség. Játékosunknak 2-0-s hazai vezetésnél egy ártatlan szituáció közben fordult alá ismét a bokája, és ezúttal már tényleg be kellett látnia, hogy ez így nem mehet tovább.

– Ez a mostani inkább már egy rásérülés volt a korábbira – mondta kissé letörten Erőss Csaba. – Február 23-án megműtik a bokámat. Remélem, nem úszik el számomra teljesen a tavaszi szezon – folytatta. – A beavatkozástól számítva előreláthatólag két hónapot vesz igénybe a teljes felépülés. Addig is különmunkát végzek – mondta védőnk.

Erőss Csaba elárulta, hogy ez magában foglalja a gyógytornát, az úszást, a konditermi és a vízben végzendő különböző munkavégzést is. Játékosunk érthető módon most eléggé el van keseredve elhúzódó sérülése miatt, ugyanakkor reméli, hogy május végén, a bajnokság utolsó fordulóiban újra a csapatot erősítheti majd.

Várunk vissza a pályára, Csabi!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram