U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 19. forduló
PMFC – ZTE Akadémia 1-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Németh Norisz (50.)
Edző: Lőrinc Antal

– Újra egy olyan mérkőzést játszottunk, ahol végig irányítottuk a játékot és a kezünkben volt a győzelem. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni! Így marad újra a keserű pirula, amit le kellett nyelnünk és még többet kell dolgoznunk az első tavaszi győzelem megszerzéséért. Pozitívum, hogy a csapat motivált volt és helyenként jól is játszott – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 19. forduló
ZTE Akadémia – PMFC
Elmaradt, később pótolják.


U16-os bajnokság, II. osztály, 19. forduló
ZTE Akadémia – PMFC 3-0 (2-0)
Edző: Lőrincz Sándor

– A mérkőzést az előzőkhöz hasonlóan a nagy egyéni hibáink miatt vesztettük el. Azt azonban újra el kell mondanom, hogy nagy helyzetünk, lehetőségünk ezen a találkozón sem volt. Szembetűnő, hogy az ellenfél sokkal többet tett a győzelem megszerzéséért, mint mi. Sajnos ismételten nem játékban, ha nem akarásban maradtunk alul – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 19. forduló
Honvéd-MFA – PMFC 3-0 (0-0)
Edző: Kósa Sándor

– Az utóbbi két fordulóban az első, illetve a második helyezett ellen játszottunk idegenben, és mind két mérkőzésen egyenrangú ellenfelek voltunk. Szoros mérkőzéseket játszottunk, ebből kell erőt merítenünk az elkövetkező mérkőzésekre – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 19. forduló
Honvéd-MFA – PMFC 0-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Keresztes Noel (57.)
Edző: Szabó Csaba

– A sok hiányzó miatt célfutballt játszottunk. Biztos és zárt védekezésből sok labdát szereztünk középen, ezért ideális helyről kezdeményeztük a támadásainkat. A második félidőben még több lehetőségünk volt a gól szerzésre, amiből egyet tudtunk értékesíteni. Fegyelmezett és taktikus játékkal maximálisan megérdemelten nyertük – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram