Öregfiúk: PMFC – Harkány 3-2

Idénybeli tizedik, sorozatban hetedik bajnoki győzelmét aratta a PMFC öregfiúk csapata.

A csoportjukat továbbra is fölényesen vezető mecsekaljaiak múlt szombaton az Öregfiúk Baranya Megyei I. osztály alapszakaszának 13. fordulójában kétgólos hátrányból fordítva nyertek hazai pályán a harmadik helyezett Harkány alakulata ellen.

A találkozó nem kezdődött jól a hazaiak számára, a vendégek a 27. percre Paczier Gábor duplájával elsőre jelentősnek tűnő előnyre tettek szert. Az összecsapás 30. minutumában azonban egy szögletet követően Soós Attila szépített, így ismét nyílttá vált az ütközet.

A fordulást követően aztán a piros-feketék elképzelése szerint alakult a játék, akik jelentős fölényben voltak a labdabirtoklás terén. Ennek aztán a 76. percben lett meg először az eredménye, ekkor egy jobboldali beadást követően Vető Gábor egyenlített.

Ettől kezdve sorra alakultak ki a lehetőségek és érezhető volt, hogy nem sokáig bírják ki a rájuk nehezedő nyomást a harkányiak. Így is lett, hiszen a 86. percben egy lövésre lekészített labdát Palaczki János értékesített és állította be a 3-2-es végeredményt.


Öregfiúk M. I. – B. cs., 13. forduló
PMFC – Harkány 3-2 (1-2)
Vezette: Vörös (Horváth, Májusi)
Gólszerzők: Soós A. (30.), Vető (76.), Palaczki (86.), ill. Paczier (20., 27.)

PMFC: Retkes – Soós L., Kiss, Soós A., Élő – Lehota, Sárai, Nagy, Palaczki – Dárdai, Vető.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram