Vasárnaponként jól megy a pécsieknek

Labdarúgócsapatunk április 2-án, vasárnap 16:30-tól a Szentlőrinc SE otthonában vendégeskedik.

Az NB III Közép-csoportjának harmadik helyén álló PMFC az idei szezonban az eddigi huszonnégy bajnoki találkozójából kilencet vasárnap játszott le. Ezeket a mérkőzéseket a piros-feketék többnyire sikerrel zárták. Gyors utánaszámolást követően kiderül: csupán egyetlen egyszer kaptunk ki ilyenkor, emellett kétszer voltunk kénytelenek megelégedni a pontosztozkodással, míg hatszor sikerült a győzelemért járó három ponttal gazdagodni.

Mindez annak apropóján merült fel, hogy Márton Gábor vezette együttesünk soron következő NB III-as ütközetét április 2-án játssza, ami ugyebár megint vasárnapra esik. Megyei riválisunk, a kilencedik helyen tanyázó Szentlőrinc SE ellen kemény csata várható. Turi Zsolt alakulata hiába tartozik a középmezőnyhöz, hazai környezetben nem egyszerű őket legyőzni. A szentlőrinciek pályaválasztóként hat győzelmet arattak, két döntetlen és négy vereség mellett. Az otthon rúgott huszonkét góljukra tizenhatszor érkezett válasz.

A mecsekaljaiak ugyanakkor jó formában vannak, az elmúlt három fordulóban – ebből kétszer vasárnap – győzelemmel hagyhatták el a pályát. Ezt a szériát igyekszünk majd tovább nyújtani úgy, hogy minden erőt bedobva Szentlőrincről is elhoznánk a három pontot. Az április 2-án, 16:30-kor kezdődő meccsre a belépők ára egységesen 500 Forint. Ezen a napon egyébként nyárias időre számíthatunk, napközben akár 24 Celsius fokig is felkúszhat a hőmérséklet. Remélhetőleg sokan kedvet kapnak az utazáshoz és elkísérik csapatunkat a durván 20 km-re fekvő Szentlőrincre.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram