U14

Pályán az utánpótlás

Az utánpótlás bajnokságok 23. fordulójában mindegyik pécsi csapat pályára lépett az elmúlt hétvégén.

U19-es bajnokság, II. osztály, 23. forduló
PMFC – Szolnoki MÁV UP. FC 0-1 (0-1)
Edző: Lőrinc Antal

– Nagyon szerettük volna megszerezni az első tavaszi győzelmünket, így a mérkőzés is ennek megfelelően kezdődött. Egy nagyon szép akció végén sikerült büntetőhöz jutnunk, de ez sajnos kimaradt. Amit ez után láttam az minden volt, csak nem egy győzelemre esélyes csapat játéka. Hatalmas egyéni hibákat követtünk el és képtelenek voltunk ráerőltetni az akaratunkat az ellenfélre, akik nagyon szervezetten és lelkesen játszottak. A második félidei kiállításunk pedig végleg megpecsételte a sorsunkat. Teljesen megérdemelten nyert a Szolnok, amihez gratulálok – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 23. forduló
UTE – PMFC 2-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Csernik Zsombor (88.)
Edző: Jelena Richárd

– Gratulálok az Újpest győzelméhez – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 23. forduló
UTE – PMFC 2-0 (2-0)
Edző: Lőrincz Sándor

– Erről a mérkőzésről azt lehet elmondani, hogy egy képzettebb ellenfél ellen játszottunk. Kicsit bánt, hogy ez az együttes vezeti a tabellát, hiszen helyzetet sem tudtak kialakítani, de mi újra segítettük az ellenfelet a hibáinkkal, amit sajnos kegyetlenül ki is használtak – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 23. forduló
MTK Budapest – PMFC 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Németh Barnabás (35.)
Edző: Kósa Sándor

– Jó iramú, hajtós mérkőzést játszottunk jobb erőkből álló ellenfelünkkel. Hatvan percen keresztül sikerült meccsben maradnunk, de egy ismételten jól eltalált távoli lövés miatt megint hátrányba kerültünk, és innen már nem volt erőnk megújulni. Mindenképpen méltó partnerei voltunk az MTK-nak, ami jó előjel az elkövetkezőkben megvívandó mérkőzések tekintetében – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 23. forduló
MTK Budapest – PMFC 6-0 (2-0)
Edző: Szabó Csaba

– Az eredmény csalóka, mert 2-0-nál kétszer is a kapusra vittük a labdát. A harmadik gólnál azonban összeroppantunk. Várható volt, hogy egyszer beleszaladunk egy nagyobb vereségbe, mivel nem tudjuk pótolni a hiányzó játékosokat, de ennek ellenére nem elfogadható, hogy ne legyen tűz a játékosokban – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram