Öregfiúk-bajnokság: vesztes rangadó

Meglepetésre elbukta a Kozármisleny SE elleni múlt szombati rangadóját a PMFC a Baranya megyei I. osztály öregfiúk-bajnokság rájátszásának 3. fordulójában. A kozármislenyi műfüves pályán lejátszott találkozót egyik gárda sem vette félvállról. A hazaiak Gergely Gábor révén kerültek előnybe, ám erre a másik oldalról Palaczki János hamar válaszolt.

A csapatok felváltva támadták egymás kapuját, az igazat megvallva azonban a kék-fehérek ezúttal jobbak voltak. A fordulást követően a vendéglátóktól Gergely Gábor mattolta másodjára is a pécsiek hálóőrét, Retkes Gábort, majd negyed órával a rendes játékidő vége előtt Kovács Zoltán állította be a 3-1-es végeredményt.

A PMFC jelenleg 1 győzelemmel és 1 vereséggel áll a tabella 4. helyén. A piros-feketékre a folytatásban egy újabb kőkemény ütközet vár, április 22-én a listavezető Pécsváradi Spartacus SE együttesét fogadják a mecsekaljai öregfiúk. A szombati mérkőzés várható időpontja 14 óra, míg helyszínül Kovácstelep szolgál majd.


Öregfiúk M I. – 1-6. helyosztó, 3. forduló
Kozármisleny SE – PMFC 3-1 (1-1)
Gsz.: Gergely (11., 55.), Kovács (75.), ill. Palaczki (18.)

PMFC: Retkes – Soós L., Kiss, Papp, Soós A. – Lehota, Nagy, Kósa (Bencze, 46.), Élő – Palaczki (Dárdai, 66.), Pataki (Szatmári, 46.).


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram