U14

Pályán az utánpótlás

U19-es bajnokság, II. osztály, 24. forduló
UTE – PMFC 2-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Nagy Zsombor (33.)
Edző: Lőrinc Antal

– Jól kezdtük a mérkőzést, szervezettek voltunk és a vezetést is megszereztük egy nagyon szép támadás végén. A második félidőben nagy erőket mozgatott az UTE az egyenlítés érdekében, amire felkészültünk és próbáltunk stabil védekezésből veszélyes kontratámadásokat vezetni. Sok helyzetet alakítottunk ki ezekből a szituációkból, de ezen a napon is rossz döntéseket hoztunk az ellenfél kapuja előtt. Nagyon elkeserítő, hogy győzelem helyett újra vereséget szenvedtünk, rászolgáltunk volna legalább az egy pontra – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 24. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 1-3 (0-1)
Pécsi gólszerző: Gelencsér Bálint (80.)
Edző: Jelena Richárd

– Amíg az egyik oldalon kimaradtak a helyzetek, addig a másikon minden kapu elé érkezésből gól született. Már-már szokásosnak mondható egyéni hibák miatt vesztettük el a mérkőzést – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 24. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BLFA 0-0 (0-0)
Edző: Lőrincz Sándor

– A csapat tette a dolgát, sokat dolgoztak a játékosok, de sajnos ezen a mérkőzésen ez csak a döntetlenre volt elég. A támadójátékunknak kell nagymértékben javulnia, akkor eredményesebben tudna szerepelni a csapat – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 24. forduló
UTE – PMFC 3-2 (2-2)
Pécsi gólszerzők: Gelencsér Gergő (2.), Tóth Máté (34.)
Edző: Kósa Sándor

– Ismét sikerült megnehezítenünk egy jobb erőkből álló csapat dolgát, méghozzá a mérkőzés utolsó pillanatáig, ugyanis amikor az Újpest berúgta a harmadik gólját, a játékvezető lefújta a mérkőzést – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 24. forduló
UTE – PMFC 2-3 (1-1)
Pécsi gólszerzők: Vogyicska Balázs (16.), Otterbein Kristóf (52.), Redzic Damir (69.)
Edző: Szabó Csaba

– Az egész mérkőzésen fegyelmezetten játszottunk, gyorsan zártunk vissza, jól rendeződtünk. Az első félidőben is több ígéretes helyzetet dolgoztunk ki, leginkább kontrából. A második félidőben ötletes és szép támadásokat vezettünk, aminek köszönhetően még nagyobb is lehetett volna a különbség. Függetlenül az eredménytől, büszke vagyok a srácokra – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram