Gólzáporos meccsen nyertek az öregfiúk

Sorozatban harmadik nagyarányú győzelmét aratta a lendületben lévő PMFC öregfiúk-gárdája. A pécsiek a korábbi Pécsváradi Spartacus SE elleni 7-2-t, illetve a bajnoki címvédő Komlói Bányász SK elleni 5-1-et követően múlt szombaton a Bólyi SE alakulatát is felülmúlták, aminek következtében a mieink továbbra is vezetik a Baranya megyei I. osztály öregfiúk-bajnokság 1-6. helyéért folytatott rájátszását.

A sárga-zöldek elleni május 6-i idegenbeli összecsapáson a mecsekaljaiak kerültek hátrányba. Morvai Ferenc lövését nem tudta kivédeni a kapunkat őrző Retkes Gábor. Hamar összejött viszont az egyenlítés, méghozzá Lehota Tibor révén. Kezdődhetett minden előröl, majd Pataki Tamás tudott eredményes lenni, s így 2-1-es pécsi előnnyel fordultak a csapatok.

A második játékrészben aztán igazán beindultak a piros-feketék, akik egymást követően szerezték a szebbnél-szebb találatokat. A gólzáport Vető Gábor indította, aki duplázni tudott, míg rajta kívül vendégrészről eredményes volt Nagy Ervin is. A hazaiaktól Göller Gábor kozmetikázott némileg az álláson, ám tőlünk szintén kétszer talált be Teszárik Zoltán, aki végül beállította a Bólyi SE elleni kiütéses, 7-2-es végeredményt.

Öregfiúk-csapatunk ezen a hétvégén szabadnapos, így bőven lesz idejük rákészülni a május 20-i hazai rangadójukra. A PMFC ellenfele ekkor a pontazonossággal álló Kozármisleny SE lesz, amelytől a rájátszásban korábban 3-1-re kikaptunk. Jövő hét szombaton hazai környezetben viszont nemcsak visszavághatunk, hanem egyben el is léphetünk tőlük, s így még közelebb kerülhetünk a kitűzött célhoz, ami a bajnoki cím bezsebelését jelentené.


Öregfiúk M. I. – 1-6. helyosztó, 6. forduló
Bólyi SE – PMFC 2-7 (1-2)
Gsz.: Morvai (11.), Göller (86.), ill. Lehota (21.), Pataki (36.), Vető (48., 59.), Teszárik (55., 89.), Nagy (82.)

PMFC: Retkes – László, dr. Papp, Palaczki (Szatmári, 11.), Soós L. – Lehota, Nagy, Élő, dr. Szanyi – Teszári, Pataki (Vető, 42.).


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram