Vasárnap pályán a csapat!

Labdarúgócsapatunk vasárnap 16:30-tól a Paksi FC II. együttesét látja vendégül a PMFC Stadionban. A tolnai zöld-fehérek tartalékjai az NB III Közép-csoport 5. fordulóját a tabella negyedik helyéről várják. Osztermájer Gábor csapatának mérlege két győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Sikereiket kizárólag hazai környezetben érték el, míg idegenben azért döcögősebb a Duna-partiak szereplése.

Ezzel szemben a PMFC a táblázat 13. helyén áll. A piros-feketék három vereségük mellett eddig csak egyszer tudták megszerezni mind a három pontot, azt is a Stadion utcában. A vasárnapi meccs éppen ezért sem ígérkezik könnyűnek, de mikor máskor, ha nem most indulhatna meg a ranglétrán felfelé a pécsi csapat?! Remélhetőleg minél többen kilátogatnak a hévégi összecsapásra, hogy biztassák a piros-feketéket.

A belépőjegyeket szeptember 10-én keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 15:30-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, míg 14 éves kor alatt és 65 év felett díjtalan a meccs megtekintése.

Legyünk minél többen a lelátón!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram