Nehézzé tettük, de a lényeg, hogy nyertünk!

A héten történtek ismeretében nehéz mérkőzés elé néztünk, játékosaink fejében ugyanis nyilván okozhattak némi zavart a pécsi közgyűlésen elhangzottak. Persze Koller Krisztiánék nem engedhették meg, hogy ez látsszon a pályán: mindenképpen nyernünk kellett, mert a rajt nem úgy sikerült, ahogy elterveztük.

Az első félidőben folyamatosan fölényben voltunk, akadtak gólszerzési lehetőségeink is, de sajnos minden kimaradt – egészen az utolsó percig, amikor Mojzer György révén végre megszereztük a vezetést. Sajnos a második félidő elején rögtön egyenlítettek a vendégek, de szerencsére nem sokáig örülhettek: Wittrédi Dávid lába elsült, s egy szép szabadrúgást követően ismét nálunk volt az előny.

De megint jött a válasz a paksiaktól, akik, becsületükre váljék, nem adták fel. Mi sem! Három perccel később Fellai József gólja után 3-2-re vezettünk, s ez is maradt a végeredmény. Nagyon kellett ez a siker, s a meccs után jó volt látni, ahogy szurkolóink a pálya szélén pacsiznak játékosainkkal.


NB III Közép-csoport, 5. forduló.
Pécs, PMFC Stadion. Vezette: Radványi.
PMFC – Paksi FC II. 3-2 (1-0)
Gólszerzők: Mojzer (45.), Wittrédi (55.), Fellai (61.), ill. Fejős (47.), Simon (58.).

PMFC: Gőcze – Puskás, Nagy J., Fellai, Szabó R. – Koller, Horváth A. – Frank (Kónya D., 62.), Wittrédi (Bata, 83.), Károly – Mojzer (Rácz, 79.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Paksi FC II.: Rácz G. – Berdó (Györgye, 62.), Fejős, Simon, Bognár (Kovács, 85.), Bagó, Nagy R., Nagy Á., Hanol, Adamcsek, Vlasics (Rácz Zs., 28.). Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

További eredmények: Mórahalom–Szekszárd 0-2, Makó–Iváncsa 2-3, Rákosmente–Tiszakécske 3-4, SZEOL–Hódmezővásárhely 2-0, Bp. Honvéd II.–Vecsés 3-0.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram