A Rákosmente KSK-hoz látogatunk

Labdarúgócsapatunk a bajnokság 6. fordulójában a fővárosi XVII. kerületi kék-fehérek vendégeként lép pályára.

A Márton Gábor vezette PMFC az idei szezonban még nem szerzett pontot idegenben játszva. A mieink Szegeden 2-1-re, Tiszakécskén pedig 3-1-re kaptak ki. A piros-feketék az NB III Közép-csoport 6. fordulójában negatív idegenbeli mérlegükön javíthatnak, mégpedig szeptember 16-án, szombaton 16:00 órakor a Rákosmente KSK vendégeként.

Helm András jelenleg – 5 begyűjtött ponttal – 11. helyen álló fővárosi kék-fehér gárdája hazai pályán a Szentlőrinc 2-0-ás legyőzésével kezdte a pontvadászatot, majd 2-0-ra kikaptak Szekszárdon, 1-1-es döntetlenre végeztek az Iváncsa ellen, amit egy Kozármisleny elleni gólnélküli pontosztozkodással toldottak meg, míg legutóbb őrült meccsen 4-3-ra kaptak ki a Pesti úti pályán a második helyezett Tiszakécskétől.

Papírforma alapján mi vagyunk az esélyesebbek, de az eddigi tapasztalatok szerint ebben a bajnokságban nincs könnyű ellenfél, különösen idegenben. A Paksi FC II. legyőzése után a PMFC-nél többen is hangot adtak reményüknek, miszerint a meccs fordulópont volt, reméljük ez így is lesz. Jelen helyzetünkben ugyanis nagy szükségünk van minden sikerre! Ezért minden labdáért meg kell küzdeni, az adódó helyzetekkel pedig nem szabad finomkodni.

A szeptember 16-án, szombaton 16:00-kor kezdődő Rákosmente KSK – PMFC bajnoki összecsapás helyszínéül a kék-fehérek Pesti úti sportpályája szolgál. Pontos cím: Budapest, XVII. kerület, Pesti út 86-88. A rendezőktől kapott tájékoztatás szerint a bajnoki mérkőzés minden érdeklődő futballszurkoló számára díjtalanul tekinthető meg, a helyszínen külön vendégszektort nyitnak.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram