Megnehezítenénk a Honvéd dolgát

Márton Gábor és Horváth Adrián szoros mérkőzésre számít a Budapest Honvéd FC elleni Magyar Kupa párharcon.

A Magyar Kupa 6. körében az NB III Közép-csoportjában szereplő PMFC a 2016/2017-es első osztályú pontvadászat bajnokát, a Budapest Honvéd FC-t fogadja szerdán 15:00 órakor a Stadion utcában. Emlékezhetünk, tavaly is hasonló volt a forgatókönyv, csak akkor a bombaerős Videoton FC látogatott el Újmecsekaljára. A piros-feketék most is egy közönségszórakoztató meccsre készülnek.

– Megpróbálunk egy erős csapattal felállni, ezúttal nem olyanokkal, akik eddig még nem játszottak a felnőttek között. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni és meglepetést okozni. Tudjuk, hogy a regnáló magyar bajnokkal játszunk, amelynek kiváló játékosai vannak. Nem gondolom, hogy gyenge kerettel érkeznek. Annyit tudunk ígérni, hogy megnehezítjük a dolgukat. Ha egy közönségszórakoztató, szoros meccset játszunk, szerintem senki nem lesz csalódott – mondta el Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A tréner azt is elárulta, számára plusz pikantériát jelent, hogy az egyik volt együttese jön, de Magyarországon ezek a kötődések nem működnek. Alapembere volt annak a Honvédnak, amely idén nyárig a klub utolsó bajnoki aranyát nyerte, ennek ellenére nem szokták meghívni a csapat eseményeire. Ezt annak tudja be, hogy nem igazán törődnek már a régiekkel, ennek ellenére a fővárosi klub a szíve egyik csücske.

Hasonlóan örül a párosításnak a PMFC pécsi születésű játékosa, Horváth Adrián, aki korábban közel négy évet töltött el a nagy múltú fővárosi egyesületnél. Az újmecsekaljaiak belső középpályása szerint, mivel labdarúgócsapatunknak nincs különösebb veszítenivalója, így mindenki felszabadultan focizhat a Stadion utcában vendégeskedő Budapest Honvéd FC ellen.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Számomra jó érzés, hogy a Honvéddal találkozunk a Magyar Kupában, hiszen arról a csapatról van szó, ahol bemutatkozhattam az első osztályban. Felszabadultan futballozhatunk, hiszen nekünk nincs különösebb veszítenivalónk. Amennyiben tartjuk magunkat, szerintem akár még egy jó eredményt is elérhetünk. Mindenesetre bízom benne, hogy egy szoros meccset játszunk a – jegyezte meg a szerdai kupameccsel kapcsolatban Horváth Adrián.

A belépőjegyeket szeptember 20-án keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A vendégszurkolóknak külön szektort nyitunk, számukra a 6-os kapunk keresztül lehetséges a bejövetel. Kapunyitás: 14:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, míg 14 éves kor alatt és 65 éves felett díjtalan a meccs megtekintése.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram