Henger lett a hatodik!

Labdarúgócsapatunk nagyarányú, 7-0-s győzelmet aratott Makón.

Ismét jó volt látni, milyen magabiztosan és ötletesen játszik manapság a PMFC. Csapatunk szemernyi esélyt sem adott a Makónak, nagyon szép akciókat vezettünk, s hét góllal nyertünk idegenben – ez volt zsinórban a hatodik győzelmünk.

A gólgyártást Kónya Dávid kezdte, aki már a hetedik percben betalált. S ezúttal valóban ihletett formában volt: nem sokkal később már a második, a 32. percben pedig már a harmadik találatánál tartott – vagyis klasszikus mesterhármast ért el.

Az első félidőben más nem talált be, a másodikban aztán még négyszer voltunk eredményesek. Sorrendben Bata Kristóf, Horváth Péter, Károly Bálint, majd ismét Horváth Péter szerzett gólt, beállítva a nagyarányú, 0-7-es végeredményt. Ez a Munkás!


NB III Közép csoport, 10. forduló.
Makó, Erdei Ferenc téri Sporttelep, 50 néző. Vezette: Hanyecz.
Makó FC – PMFC 0-7 (0-3)
Gólszerzők: Kónya D. (7., 14., 32.), Bata (52.), Horváth P. (56., 92.), Károly B. (77.).
Sárga lap: Varga R. (18′)

Makó FC: Garamvölgyi – Bánóczki, Tóth I., Patai, Lipták Á., Rakonczai, Sirokmán, Vajna (Csupity, 67.), Bartucz (Tóth T., 46.), Gémes, Varga R. (Gilinger, 75.). Edző: Méhes Tibor.

PMFC: Gőcze – Kónya K., Nagy J. (Erdős, 62.), Fellai, Szabó R. – Turi, Koller (Horváth P., a szünetben) – Bata, Wittrédi, Károly B. – Kónya D. (Mojzer, a szünetben). Vezetőedző: Márton Gábor.


Fénykép: Albert Barbara Andrea

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram