U19

U19: Kiütéses győzelem a Spartacus ellen

Horváth Zoltán vezette U19-es együttesünk gólnélküli félidőt követően 4-0-ra nyerte meg elmaradt bajnokiját.

A PMFC U19-es labdarúgócsapata kedd délelőtt pótolta be a 8. fordulóból elmaradt Nyíregyháza elleni hazai bajnoki mérkőzését. Horváth Zoltán tanítványai az első félidőben csupán elvétve jutottak el a vendég Spartacus kapujáig, helyzeteiket pedig elkapkodták a piros-feketék, így aztán gólnélküli döntetlennel fordultak a csapatok.

A szünetet követően továbbra is nyílt maradt a találkozó, mígnem a korábban csereként pályára lépő Csernik Zsombor a 60. percben megtörte a gólcsöndet. Nyolc minutummal később Kiss Krisztián tette megnyugtatóbbá a pécsi előnyt, míg a két találattól a vizitáló nyírségiek megrogytak.

Ezt pedig sikerült kellőképpen kihasználni, hiszen a 70. percben Tieger Endre révén tovább növeltük a különbséget, míg a végeredményt a 75. minutumban duplázni tudó Csernik Zsombor állította be. A mecsekaljaiak a múlt szombati Újpest elleni 4-1-es hazai siker után ezúttal 4-0-ra nyertek a Stadion utcában.


U19-es bajnokság, II. osztály, 8. forduló
Pécs, Stadion utcai edzőközpont. Vezette: Réz Norbert.
PMFC – Spartacus 1928 4-0 (0-0)
Pécsi gólszerzők: Csernik Zsombor (60., 75.), Kiss Krisztián (68.), Tieger Endre (70.)

PMFC: Gergő – Szentgyörgyvölgyi, Tieger, Győrfi, Pesti – Rácz, Tóth (Kiss I., 83.) – Gelencsér (Gáspár, 83.), Kiss K. (Fischer, 78.), Loch (Magyar, 78.) – Gellén (Csernik, 46.). Edző: Horváth Zoltán.


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram