U14

Pályán az utánpótlás

Gyűjtőcikkben a PMFC utánpótlás együtteseinek hétvégi eredményei.


U19-es bajnokság, II. osztály, 11. forduló
Kecskeméti LA – PMFC 3-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Tieger Endre (7.), Loch Péter (41.)
Edző: Horváth Zoltán

– Azért bosszantó, hogy elveszítettük ezt a mérkőzést, mert mentálisan nem megfelelően kezelték a játékosok az elmúlt mérkőzéseken elért eredményeket. Olyan játékhelyzetekben hibáztunk, amilyenekben eddig lejátszott mérkőzéseken még nem és ez elsősorban mentális tényezők miatt volt. Minden adott volt, hogy felzárkózzunk a közvetlen élboly mögé – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 11. forduló
PMFC – ÚFC 1-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Bíró Bence (67.)
Edző: Kósa Sándor

– Reális eredmény született, mert az első félidőben túlságosan visszafogottan védekeztünk, magunkra húztuk ellenfelünket, hagytuk nekik azt játszani, amit tudnak. A második félidőben agresszívabbá váltunk, feltoltuk védekezésünket, jó helyeken szereztünk labdákat és kialakítottunk komoly gólszerzési lehetőségeket, de csak egyet tudtunk gólra váltani – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 11. forduló
PMFC – ÚFC 1-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Varga Armand (34.)
Edző: Schneider Gábor

– A népballadával ellentétben tizenhat kőművesem volt! Várat mi sem építettünk, de a kapunkat befalaztuk. Senkit nem dobtunk tűzbe, de a sikerért sokat verejtékeztünk. Mindenkinek köszönöm a győzelmet – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 11. forduló
Ferencvárosi TC – PMFC 2-0 (1-0)
Edző: Jelena Richárd

– Saját magunkat vertük meg, a többiről inkább nem beszélnék – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 11. forduló
Ferencvárosi TC – PMFC 4-0 (2-0)
Edző: Rákóczi Gábor

– Ahogy megyünk előre a bajnokságban folyamatosan nagyobb és gyorsabb csapatokkal játszunk. Ezt nehéz fejben feldolgozni, pedig a srácok igyekeznek edzéseken és a bajnokikon is. Továbbra is megyünk előre, mert tudjuk, hogy egyszer Dávid is legyőzte Góliátot – értékelt Rákóczi Gábor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram