Megérte nyáron leigazolni!

Több, mint egy héten keresztül szavazhattak arra szurkolóink, hogy ki volt a PMFC legjobb nyári igazolása. A voksolást hivatalosan lezártuk, a beérkezett adatokat gyorsan feldolgoztuk, majd a következtetéseket levonva megállapíthatjuk, drukkereink elképesztően nagy számban válaszoltak, egészen pontosan háromszáztizenöten adták le szavazatukat valamelyik nyáron érkezett pécsi spílerre.

Ez alapján kiderült, a harmadik legtöbb voks, 63 kattintás régi-új középpályásunkra, a PMFC csapatkapitányára, Horváth Adrián érkezett. Őt előzte meg, vagyis 65 szavazattal a második helyen végzett Mojzer György. A képzeletbeli dobogó legfelső sokára pedig egy védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó állhat fel, aki toronymagasan húzta be a szavazást. A voksolók döntő többsége, 33% szerint Nagy József bizonyult a PMFC legjobb nyári igazolásának!

szavazás

A Győrből visszaérkező 29 éves játékos a felkészülés utolsó szakaszában csatlakozott a piros-feketékhez, majd szinte egyből a pécsi védelem, majd középpálya alapemberévé vált. Ősszel 15 bajnoki mérkőzésen bizonyított többnyire sziklaszilárdan. Gólt ugyan nem, labdát azonban annál többet szerzett. A PMFC-nél maghatározó szerepet betöltő Nagy József így reagált a szurkolói szavazás végeredményével kapcsolatban:

– Nagyon jólesik a szurkolóktól érkező bizalom, le a kalappal előttük. Örülök neki, hogy engem választottak meg a PMFC legjobb nyári igazolásának. Köszönöm mindenkinek, aki rám voksolt. Igyekeztem ősszel mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Ígérem, ebből tavasszal sem fogok alább adni. Remélem, ez elég lesz a csapat által kitűzött célok eléréséhez – mondta a 103 szavazattal első helyen végző Nagy József.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram