Szombaton a Várkői Stadionban játszunk

Február 17-én, szombaton délután 14:00 órakor a harmadosztályú Videoton FC II. alakulatát fogadja labdarúgócsapatunk a Verseny utcai Várkői Stadionban. A székesfehérvári tartalékok elleni lesz egyébként a hetedik, egyben utolsó előtti téli edzőmérkőzése a piros-feketéknek, hiszen bő két hét múlva már bajnoki tétmeccset játszanak a pécsiek.

Emiatt a hétvégi felkészülési összecsapást már füvön rendezzük, valamint próbálunk olyan felállásban megmérkőzni a Fejér megyeiekkel, ami alapján körvonalazódhat a bajnoki rajtra várható legerősebb kezdő tizenegyünk. Emellett Márton Gáborék igyekeznek minél jobban szimulálni a meccset úgy, hogy a lehető legkevesebb cserét vetik be szombati meccspartnerünk ellen.

A Tímár Krisztián vezette Videoton FC II. az NB III Nyugati-csoport hetedik helyén telel. A ”kis” Vidivel, ha felkészülési találkozó formájában nem is nagyon mérkőztünk meg eddig, korábban riválisként négyszer is összetalálkoztunk velük az NB II-ben. Mégpedig a 2009/10-es, majd a 2010/11-es kiírásban, amely során a mérleg két győzelem, két vereség, hat rúgott és öt kapott gól.

Minden bizonnyal lehetőséghez jut majd a pályán két újonnan érkező labdarúgónk, a 25 éves belső védő, Nyárasdi Zsombor, illetve a 21 esztendős védekező középpályás, Koval Viktor. Mindkettőjük az átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a PMFC felnőtt keretéhez, szombaton pedig már tanúbizonyságot kell tenniük arról, hogy tényleg beleillenek a szakmai stáb elképzelésébe.

Aki személyesen is látni szeretné új játékosainkat, annak nem kell sokat várnia, hiszen szombaton 14:00 órától a Videoton II. elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépnek a Várkői Stadionban! Reméljük, sokan tekintik meg személyesen az előkészületi találkozót, amely természetesen ezúttal is díjtalan. Belépés a Verseny utca felől lehetséges, ahol büfé is várja majd a szurkolókat.


Felkészülési mérkőzés
PMFC – Videoton FC II.
2018. február 17., szombat, 14:00
Pécs, Várkői Stadion


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram