Bemutatkoznak „újoncaink”

Alig egy hete, a téli átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a PMFC NB III-as keretéhez két új játékosunk, Nyárasdi Zsombor és Koval Viktor. A 25 esztendős belső védő és a 21 éves védekező középpályás azóta a Videoton FC II. elleni felkészülési mérkőzésen már bemutatkozott a piros-feketék között. Focistáink ezúttal első pécsi tapasztalataikról, valamint a bajnokságban kitűzött céljaikról számoltak be.

– Eddig kifejezetten jól érzem magam, minden szempontból tökéletesek az első benyomások – kezdte Nyárasdi Zsombor. – Múlt szerdán, késő délután érkeztem a Stadion utcába, ahol láttam a csapat Bijelo-Brdo elleni edzőmeccsét. Ebből bizonyos dolgokat már le lehetett szűrni. A következő napokon pedig részt vettem a tréningeken, ami átmozgató jellegű volt, barátkoztunk a füves pályával.

IMG_7074

Nyárasdi Zsombor nagyon örül, hogy győztes edzőmérkőzés alkalmával sikerült debütálnia a mecsekaljaiak között. Hátvédünk reméli, hogy ez egy hosszú és egyben sikeres út kezdetét jelenti. Hozzátette még, hogy eddigi pályafutásának minden hozadékát igyekszik beletenni PMFC-s időszakába, ami reményei szerint sokáig kitart. Azon lesz, hogy egy lépcsőfokkal előrébb lépjen a csapattal, az NB II felé.

Másik újoncunk, Koval Viktor csak a tavaszi szezon végig szerepel majd Pécsen, hiszen nyártól a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus játékosa lesz. A 21 éves focista magát munkaszerető játékosnak tartja, akinek célja a folyamatos fejlődés, így már csak emiatt is minden egyes játéklehetőséget meg szeretne ragadni nálunk.

IMG_7080

– Az utóbbi másfél év nem a terveim szerint alakult. Télen megkeresett a Nyíregyháza, akikkel abban egyeztem meg, hogy addig is egy olyan jó, és erős csapathoz kerülök, ahol játszani tudok, ezáltal a fejlődésem töretlen marad. A társak nagyon rendesek, Márton Gábor futball iránti elképzelése pedig közel áll hozzám. Abban hiszek, hogy a becsülettel elvégzett munka eredményre vezet. Igyekszem segíteni a csapatot – tette hozza Koval Viktor.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram