Az éledező Makó érkezik szombaton

Továbbra is kiélezett harc folyik a bajnoki címért, az NB III Közép-csoport 25. fordulóját megelőzően a PMFC 54 ponttal vezeti a tabellát, míg a közvetlen rivális Tiszakécske egy ponttal lemaradva a második helyen áll. Pécsi szempontból könnyen alakulhat ideálisan a mostani hétvége, már amennyiben Márton Gábor tanítványai hazai pályán érvényesítik a papírformát és legyőzik a Makó FC gárdáját, majd pedig a SZEOL együttese nyer, vagy legalább döntetlent játszik a hozzá látogató Tiszakécskével.

Maradva a már ismert tényekénél, szombati vendégeink, a Kolozsvári János vezette Makó FC jelenleg a kiesést jelentő 14. helyen áll. Eddigi összesített mérlegük öt győzelem, hét döntetlen és tizenkét vereség. Huszonnégy pályára lépésük alkalmával huszonnégy gólt rúgtak, ellenben a saját hálójukat negyvenhét esetben zörgették meg az ellenfelek. Idegenben ez idáig kétszer nyertek, kétszer megosztoztak a pontokon, hat esetben viszont vereséggel zártak. Vendégként tizenkétszer voltak eredményesek, míg ennek fordítottja huszonkétszer történt meg.

Most hétvégi ellenfelünkről, a Makó FC-ről, kellemes őszi emlékeink lehetnek, hiszen Csongrád megyében 7-0-ra tudtunk győzni, azóta azonban sok víz lefolyt a Maroson. A csapat tavasszal nagyon jól szerepel, eddig három győzelem és négy döntetlen mellett egy vereséget gyűjtöttek be a márciusi rajt óta. A képzeletbeli tavaszi tabellán az 5. helyet foglalják el. Ráadásul Tiszakécskén is csak azért kaptak ki nemrég 1-0-ra, mert elpuskázták adódó ziccereiket. Dunaújvárosban pedig értékes, 2-2-t játszottak.

Az április 28-án, szombaton 16:30-kor kezdődő PMFC – Makó FC mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 15:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A találkozót élő, szöveges formában közvetítjük a pmfc.hu-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram