Eredményes játék a cél a Dabas ellen

A pécsi labdarúgók vasárnap ott szeretnék folytatni, ahol a múlt heti győztes meccs után abbahagyták.

Október 21-én, vasárnap 14:00 órakor mutatkozik be a PMFC felnőttcsapatánál vezetőedzőként Vas László, aki az NB III Közép-csoport 11. fordulójában az FC Dabas ellen hazai pályán vezetheti sikerre a piros-feketéket. A tréner a napokban adott nyilatkozatában elmondta, szeretne eredményes csapatot kovácsolni, de emellett azt is feladatának tekinti, hogy visszacsalogassa a szurkolókat a lelátóra. Mindezt szerinte kellő önbizalommal, megfelelő hozzáállással, szándékkal és eredményesebb játékkal képes lehet elérni a gárda.

Néhány nap leforgása alatt nehéz csodát tenni, de ahogy a baranyaiak győzni tudtak legutóbb az élmezőnyhöz tartozó Taksony SE vendégeként, úgy küzdeni tudásukat összeadva ezúttal is képesek lehetnek akár a három pont itthon tartására is. Ez nemcsak a kieső helyről való elmozdulás szempontjából lenne fontos, hanem azért is, mert a PMFC még nem nyert bajnoki mérkőzést hazai pályán az idei szezonban. A piros-feketék eddigi négy itthon megvívott NB III-as találkozójukból kettőt elvesztettek, másik két ízben pedig itthon tartottak legalább egy pontot. Ezek után kijárna egy pécsi siker, amiért vasárnap keményen meg kell küzdeni.

A hétvégén a Stadion utcába látogató FC Dabas a 11. játéknapot megelőzően a tabella tizenegyedik helyén áll, összesített mérlege három győzelem, ugyanennyi döntetlen és négy vereség. A dabasi játékosok tizenkét rúgott góljára tizenhétszer érkezett válasz. Megszerzett pontjaik száma tizenegy, ami hárommal több, mint amennyivel a pécsiek ugyanannyi lejátszott mérkőzés után rendelkeznek. Erős Károly legénysége idegenben eddig egyszer tudott nyerni, háromszor rabolt pontot és csupán egyszer kapott ki. A piros-fehérek vendégként hat találatot jegyeztek, de ötször a saját hálójukból kellett kihalászniuk a labdát.

Az október 21-én, vasárnap 14:00-kor kezdődő PMFC–FC Dabas mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kapukat javasoljuk. Kapunyitás egy órával a kezdő sípszót megelőzően, 13:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A bérletek természetesen magukban foglalják a meccs megtekintését. A találkozót élő, szöveges formában közvetítjük a pmfc.hu-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram