Bemutatjuk régi-új játékosainkat

Teljessé vált a PMFC NB III-as labdarúgócsapatának játékoskerete, a téli átigazolási időszak alatt a piros-feketékhez szinte minden posztra erősítést jelentő focistát sikerült szerződtetni. Vas László vezetőedző két kapussal és tizenkilenc mezőnyjátékossal vághat neki a tavaszi harmadosztályú pontvadászatnak. Az új játékosokat a rend kedvéért ábécé sorrendben mutatjuk be:

De Oliveira Ayrton 1997-ben született Budapesten. Édesanyja magyar, míg édesapja révén brazil vér is csörgedezik az ereiben. A középpályás tehetségére hamar felfigyeltek a felcsúti akadémiánál, ahol szép sikereket ért el az utánpótlás évei során. Idővel aztán belenőtt a felnőtt fociba is, a nemrég 22. életévét betöltő játékos az utóbbi pár szezonban az NB III-as Puskás Akadémia FC II.-t erősítette.

De Oliveira Ayrton

De Oliveira Ayrton

Futó Zsombort jobbára védekező középpályásként láthatták az edzőmeccsekre kilátogatók. A 27 esztendős futballista Debrecenben született, ott is ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd pedig a Honvéd akadémiáján pallérozódott sokáig. Személyében egy igazán rutinos játékost köszönthetünk, hiszen Kispesten 46, míg a Siófok színeiben 71 másodosztályú meccsen szerepelt.

Futó Zsombor

Futó Zsombor

Geiger Norbert szép számban rúgta a gólokat a felkészülési mérkőzéseken, remélhetőleg jó szokását megtartja a tavaszi szezonban is. A 26 éves támadó Budapesten született, focizott Csepelen, Dabason, két szezont töltött az NB II-es Szeged-Grosics Akadémiánál, megfordult Méhkeréken, míg legutóbb a csoportbeli rivális Hódmezővásárhelyi FC gárdájában játszott és lőtt gólt a Pécs ellen.

Geiger Norbert

Geiger Norbert

Juhász László nem ok nélkül volt közönségkedvenc korábbi klubjánál, a Tiszakécskénél. A kecskeméti születésű 28 esztendős gólerős csatár a Tisza-partiakkal két bajnoki címet is szerzett, egyet a megye I-ben, egyet pedig az NB III-ban. Utóbbi esetben pont a PMFC előtt jutottak fel a második vonalba. Eközben fontos gólokat szerzett a rutinos focista, aki tavasszal már piros-feketében teheti mindezt.

Juhász László

Juhász László

Kondor Kristóf szintén az előre játékban, és remélhetőleg a gólszerzésben is fog jeleskedni tavasszal. A 21 éves csatár Nagykanizsán született és ott is játszott sokáig a helyi utánpótlásban. Később Kaposváron folytatta pályafutását, ahol bemutatkozott a felnőttek között. Szerepelt a harmadosztályú Videoton FC II. együttesében, míg az előző félévben a szintén NB III-as FC Nagykanizsában játszott.

Kondor Kristóf

Kondor Kristóf

Utolsó téli igazolásunkat már jól ismerheti minden pécsi futballbarát, az NB II-ben második helyezett ZTE FC-től ugyanis visszatért a Stadion utcába Kónya Kornél. A védelem és a középpálya jobb oldalán is bevethető 23 esztendős focista korábban meghatározó tagja volt a pécsiek megye I-es bajnokcsapatának, míg az NB III-ban 51 bajnokin lépett pályára a mecsekaljaiak között.

Kónya Kornél

Kónya Kornél

Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram