Vasárnap a Taksony érkezik a Stadion utcába

Ismét egy nehéznek ígérkező mérkőzés vár a PMFC-re, amely az NB III Közép-csoport 25. fordulójában a Taksony SE gárdáját látja vendégül április 28-án, vasárnap 16:30-kor a Stadion utcában. A legutóbbi négy bajnokiján tíz pontot gyűjtő pécsiek jelenleg a tabella 12. helyén állnak, míg a Pest megyeiek a 6. pozícióban tanyáznak, igaz, a két együttes helyezése között csupán négy pont a különbség.

A Szabados Tamás edzette Taksony SE az idei szezonban tíz találkozóját nyerte meg, négy esetben döntetlent játszott, tízszer viszont vereséget szenvedett. A gólkülönbség 29-31-et mutat. A zöld-fehérek vendég mérlege öt győzelem, két döntetlen és öt vereség. A két csapat őszi egymás elleni találkozóját Dunaharasztiban rendezték, ahol a baranyaiak Kesztyűs Máté 83. percben szerzett góljával arattak 1-0-ás győzelmet.

Az április 28-án, vasárnap 16:30-kor kezdődő PMFC–Taksony SE NB III-as mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A jegy ára 500 Ft, míg 14 év alatt és 65 felett ingyenes a belépés.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram