Az első ötbe kerülés sem lehetetlen

Tovább nyújthatja veretlenségi sorozatát a PMFC, amely vasárnap a Paksi FC II. együttesét látja vendégül a Stadion utcában.

A PMFC labdarúgócsapata május 12-én, vasárnap 17:00 órakor a Paksi FC II-t fogadja az NB III Közép-csoport 27. fordulójában. A két gárda őszi összecsapása gólnélküli döntetlennel ért véget Szekszárdon. A Tököli Attila vezette tolnai zöld-fehérek jelenleg a kiesést jelentő 14. helyen állnak. Eddigi mérlegük 5 győzelem, 8 döntetlen, 13 vereség, 24 rúgott és 40 kapott gól.

Mindezek ellenére most sem lesz könnyű dolguk a mecsekaljaiaknak, hiszen a paksiaknak minden pont különösen értékes lehet a bennmaradás szempontjából, illetve második számú együttesről beszélve nem lehet tudni, kire, kikre készüljenek fel visszajátszóként a piros-feketék, éppen ezért nem árt, ha minden eshetőségre készen állnak a vasárnapi mérkőzésen.

Vas László alakulata ugyanakkor jó formának örvend, legutóbbi 6 meccséből 5-öt megnyert és csupán 1 alkalommal játszott döntetlent, ráadásul a baranyaiak felléptek a tabella 7. helyére, 1 pontra megközelítve az 5., illetve a 6. helyen azonos pontszámmal álló FC Dabast, illetve a Budapest Honvéd-MFA II. csapatát. Kis szerencsével akár helycsere is bekövetkezhet vasárnap.

Biztos lesznek azonban hiányzók, a korábban részleges combizom szakadást szenvedő Péter Bence nem lesz bevethető, miként kérdéses Koller Krisztián és Danijel Romic játéka is. Előbbi szinte egész héten külön edzésmunkát végzett, utóbbi pedig húzódással bajlódik. Juhász László múlt hétvégén visszatért ugyan korábbi sérüléséből, de még továbbra sincs százszázalékos állapotban.

A május 12-én, vasárnap 17:00 órakor kezdődő PMFC – Paksi FC II. mérkőzésre érvényes belépőket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A jegyár egységesen 500 Ft, 14 év alatt és 65 felett ingyenes a belépés.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram