Szurkolói infók vasárnapra!

Egy jegy áráért tekinthető meg a PMSC – UTE öregfiúk gálameccs és a PMFC – KTE HUFBAU NB III-as bajnoki találkozó.

Itthon folytathatja eredményes bajnoki szereplését Vas László vezette labdarúgócsapatunk, amely az NB III Közép-csoport 7. fordulójában a KTE HUFBAU együttesét fogadja szeptember 15-én, vasárnap 16:00 órakor. A pécsiek jelenleg öt győzelemmel és egy döntetlennel vezetik a bajnokságot, míg a hétvégén a Stadion utcába látogató, a táblázat ötödik helyére fellépő lila-fehérek mérlege két győzelem, egy döntetlen és egy vereség. A két gárda között hat pont a különbség.

A Zoran Kuntics trenírozta kecskemétiek szezonbeli első meccsükön 2-0-ra legyőzték a Dabas-Gyón FC-t, ám a Rákosmente KSK otthonában 2-2-es döntetlent játszottak, míg a Monor ellen 2-1-re, az Iváncsa KSE ellen pedig 2-0-ra alulmaradtak. Ezt követően viszont ismét rálépett a győztes örvényre a Bács-Kiskun megyeszékhelyű együttes, amely a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként 4-2-re győzni tudott, míg a legutóbbi játéknapon a Széktói Stadionban verték meg 2-0-ra a THSE-Szabadkikötő alakulatát.

A szeptember 15-én, vasárnap 16:00 órakor kezdődő PMFC – KTE HUFBAU NB III-as mérkőzésre érvényes belépőket már megvásárolhatja elővételben a klubházban, míg a meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, valamint 6-os vendégpénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os, míg a vendégszektorba a 7-es kaput használhatják a drukkerek.

A jegy ára egységesen 500 Ft, míg 14 év alatt és 65 felett ingyenes a belépés. Érdemes lesz már korábban kilátogatni a Stadion utcába, mert 14:00 órai kezdettel egy PMSC – UTE gálameccsre is sor kerül. A 2*30 perces találkozón mindkét oldalon legendák lépnek pályára, a résztvevők névsorát ITT olvashatja el. Fontos, hogy csak az aznapi NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló belépők érvényesek a gálamérkőzésre is, így a pénztárak és a kapuk már 13:00 órakor kinyitnak.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram