64 közé jutottunk a Magyar Kupában

Több fiatallal a soraiban felálló labdarúgócsapatunk 6-1-re nyert a Heves megyei Egerszalók SE otthonában.

A PMFC a Magyar Kupa 6. fordulójában kapcsolódott be a sorozatba. Ennek alkalmából NB III-as labdarúgócsapatunk a Heves megyei I. osztályban szereplő Egerszalók SE otthonába látogatott az országos főtábla első körében. Vas László vezetőedző több olyan játékosnak is lehetőséget adott, akik eddig kevesebb percet kaptak a bajnokságban, de emellett trénerünk nem egy utánpótláskorú tehetségeknek szavazott bizalmat a pályán. A szombat délutáni kupamérkőzésen közel félórányi játékot követően Máté János találatával szereztük meg a vezetést. A második félidőben további ötször sikerült betalálnunk az egerszalókiak hálójába. Máté János duplája mellett egy-egy találatot jegyzett Gajág Gergő és Koller Krisztián, valamint az U19-es csapatunkból feljátszó Keresztes Barna és Széles Bence. A hazaiak Szabó Viktor révén szépítettek, így kialakítva a 6-1-es végeredményt. A PMFC magabiztos sikerével a legjobb 64 között várja újabb ellenfelét a kupában.


Magyar Kupa, 6. forduló
Egerszalók, Egerszalók SE Sporttelep. Vezette: Muhari Gergő.
Egerszalók SE – PMFC 1-6
Gólszerzők: Szabó (90.), ill. Máté (33., 76.), Keresztes (53.), Gajág (55.), Koller (70. – büntetőből), Széles (83.)

Egerszalók SE: Varsányi – Varga L., Kovács, Nagy P., Baji (Molnár, 63.), Ficzere, Varga K. (Nagy G., 63.), Szabó, Czető (Lezsák, 46.), Neumann, Kaszás. Vezetőedző: Sivák Sándor.

PMFC: Egyed – Keresztes (Széles, 64.), Gajág, Horváth, Dér (Tihanyi, 73.) – Koller, Futó, De Oliveira, Szabó – Máté, Kiss (Bischoff, 60.). Vezetőedző: Vas László.


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram